Pleasant

Kommer ditt förhållande att överleva semestern

Kommer ditt förhållande att överleva semestern

Vill du testa ditt förhållande? Tillbringa semestern tillsammans.

Jag lärde mig det här Gå Ner ett Kilo I Veckan svåra sättet när jag bestämde mig för att tillbringa en jul med Ryan, en kille som jag hade på och av igen, långdistansromance med hela majoriteten av universitetet. När han bad mig att tillbringa semestern med honom såg jag det som ett tillfälle att äntligen vända vår relation till läget för gott.

I teorin var det den perfekta planen. Jag flyger hem till västkusten en vecka före jul och vi tillbringar sex lyckliga romantiska dagar tillsammans innan vi åkte för att njuta av resten av semestern med min familj. Jag trodde att den förlängda tiden tillsammans skulle föra oss närmare. Jag hade fel.

Två dagar i mitt besök stod jag i Toys Us och tittade på hur Ryan hade en komplett smältning framför visning av Easy Bake Ovens. hatar Gå Ner ett Kilo I Veckan jul! Jag hatar det här köpcentret! Jag vill inte ens vara med dig här. Jag vill gå hem! Ryan ropade medan åskådare stirrade.

För hela min semesteranda var Ryan en total Grinch, och en omog i den. Jag visste i det ögonblicket saker som aldrig skulle fungera mellan oss.

Det är inte Ryan fel, men. När det gäller att få problem med förhållandet till ytan, är semestern en perfekt storm. De upptagna, de stressiga och tack vare marknadsföringsgudarna ovanför, där förväntan att allt ska vara storybook perfekt. Kasta i några galna släktingar och några berusade partier, och det är i grunden en hotbed av relationen landminor.

Tillbringa helgdagarna tillsammans? Här några utmaningar som du ska gå igenom som ett par.

Helgerna är en tid att hitta presenten till din partner, helst Gå Ner ett Kilo I Veckan något som representerar alla dina djupaste känslor och önskningar, men är också under $ 100 och kan köpas på Costco. Underlåtenhet att slutföra detta uppdrag kommer att leda till katastrofal besvikelse. Inget tryck eller något! Allvarligt, men när du inte är på samma sida om gifting, har saker potential att bli besvärlig fort. Till exempel gav jag Ryan en fin cologne och en romantisk blandad CD, och han gav mig en halv ätit påse med chokladmandelar. Jag vilar mitt fall.

2. Hantera bisarra släktingar.

Det finns något mer besvärligt än att ta emot halvt ätit mat som en gåva och att man måste hantera varandra excentriska familjemedlemmar. Om du och din partner kan komma igenom en familjemiddag som sitter bredvid farbror Larry med sin Canada Great Again-baseballlock och väldigt påträngande frågor om din fertilitet (ägg vann för alltid, lilla damen utan att sticka en gaffel i något öga, lyckönskar du med det här för lång sikt.

3. Navigera varandra på stressnivåer.

Denna säsong har ett sätt att utlösa många komplicerade känslor. Tillsammans med glädje och uppmuntran ger semestern högt värdefull inblick i hur du hanterar stress och ångest, både individuellt och som ett par. (Om du verkligen vill testa den här teorin, föreslår jag att du går till ett köpcentrum tillsammans den 23 december. Kanske kan farbror Larry komma med!) Det är normalt att stressas den här tiden på året. Din partner kan vara en mästare som tar allt i strid medan du är en boll av ångest, eller du kan bara upptäcka att en av er utsatt för känslomässiga uppbrott i Easy Bake Oven-gången. Andas igenom det och kom ihåg att vi alla bara försöker göra det bästa vi kan.