Pleasant

Kommer Greenwood säger att England skulle kunna rotera truppen i novembertest

Kommer Greenwood säger att England skulle kunna rotera truppen i novembertest

England möter Argentina, Australien och Samoa nästa Gå Ner ett Kilo I Veckan månad, bor på Sky Sports, och Greenwood förväntar sig att de vinner alla tre testen.

Men VM-vinnaren säger att Jones kan bli frestad att vila spelare som Maro Itoje för några spel och ge en annan chans till de kommande och kommande stjärnorna som hjälpte England till en 2 0-serien i Argentina i juni.

‘Om alla svarta är inte på kortet så måste du vinna alla tre,’ sa Greenwood Sky Sports News.

Nowell en stor tvivel för England Jack Nowell satt att missa Englands novemberförsök på grund av ansiktsfrakturer.

‘England är världens näst bästa lag och är oslagbart hemma under Eddie Jones, så du förväntar dig att de hämtar tre segrar.

‘Det var ett intressant citat från Gå Ner ett Kilo I Veckan Eddie men där han sa att allt är omkring 2019. Han vill helt klart att den korta tiden vinner men det föreslår någonting som han har förutsett förut.

En oerfaren England spelade in en 2 0-serien vinst i Argentina

‘Några av lejonspelarna har lagt ett stort skifte under de senaste 18 månaderna, inte bara fysiskt utan också emotionellt.

‘Kanske för Argentina och Samoa spel kan Jones säga till Maro Itoje,’ ha lite vila när vi har en spektakulärt stark squad för tillfället ‘och rulla sedan ut honom för Australien.’

‘Players union är brassed off’

Greenwood var en del av Englands trupp som gick till strejk 2000 i rad över lön, och nuvarande stjärnor som Billy Vunipola har varnat för liknande åtgärder på grund av oro över spelarens välfärd.

Billy Vunipola har varnat spelare kan slå på antalet spel som spelas varje säsong

Paraplyorganisationen för de 12 Aviva Premiership-klubbarna försöker skapa en Gå Ner I Vikt På En Vecka struktur som löper från september till juni som en del av förhandlingarna om den nya globala kalendern, som träder i kraft från augusti 2020.

Med sommarturer som flyttas till juli betyder det att internationella spelare kommer att möta en 11 månaders säsong, vilket innebär att Vunipola, Ben Youngs och Joe Marler förklarar att de betraktar strejkaktioner som ett lönsamt alternativ om deras röster inte hörs.

‘När spelaren har byggt kraften kan det ofta vara en ostoppbar kraft’, sa Greenwood. ‘Det är ett element i spelarförbundet som är något brassat av.

‘Premier League Rugby levererade en edict och sa att de skulle förlänga säsongen, framsidan och baksidan. Det faktum att spelarna inte deltog i diskussionerna tog dem lite överraskning.

‘Många unga spelare är oroliga för skador och livslängden i sina karriärer. Du bryter ner till mindre detaljer om djävulen döljer och du finner hur många spel dessa spelare kommer att spela inte vunnit gå upp.

‘Det kommer att påverka en liten bit på sin semester och bryta sig bort från spelet, men faktiskt spelarens välfärd ligger längst upp i diagrammet för Premiership och English Rugby för att se till att så många av dessa spelare är tillgängliga för sina klubbar så ofta som möjligt, och naturligtvis för England så vi kan montera en realistisk kostnad för 2019 och 2023.