Pleasant

Kommer till Netflix

Kommer till Netflix

(KUTV / SBG) Netflix välkomnar dig till december med en månad packad med Netflix Originals, en Marvel blockbuster, en period drama och en episk dokumentär. Här är Gå Ner ett Kilo I Veckan fem rekommendationer för att underhålla dig medan du sätter ihop alla present eller varva ner efter en fisticuffs på köpcentret.

The Young Victoria

Emil Blunt stjärnor i ‘The Young Victoria’, glädjande perioddrama baserat på livet Queen Victoria som steg upp till tronen när hon bara var 18 år. Rupert Friend spelar prins Albert, en säljare med politiska ambitioner som oväntat blir kär i Hennes Majestät. Sandy Powell vann ett Oscar för hennes kostymdesign och Blunt vann en Golden Globe-nominering för hennes prestanda. ‘The Young Victoria’ är överraskande lätt material för regissören Jean Marc Vallee (‘Dallas Buyers Club’, ‘Wild’), men inte allt konstverk behöver utmana sin publik. Vackert sköt, välverkad och hjärtvärt att starta. (Använd 12/1/17)

Förundras Guardians of the Galaxy Vol. 2

En gång i taget var konsumenterna tvungna att vänta flera månader innan en VHS-kopia av förra sommarens blockbuster anlände till den lokala videobutiken. Så såklart ‘Guardians of the Galaxy Vol. 2 ‘, som öppnades i maj, kommer att kunna strömma som en del av din Netflix-prenumeration. Marvel säger,’ Du är välkommen. ‘ Medan inte lika bra som den första filmen är ‘Vol. 2’ en rolig åktur. Visst tycker jag fortfarande att det borde ha varit om Michael Rookers Yondu. Ändå är möjligheten att bli freaked out av en gammal Kurt Russell har sina egna belöningar. Se upp och njut av det, ta bara batterierna. ()

Kronan: Season 2NETFLIX ORIGINAL

Ursprungligen undrade jag om att rekommendera ‘The Crown’ och ‘The Young Victoria’ under samma månad skulle bli lite biopisk överkill, men sanningen är att drottning Victoria och Drottning Elizabeth II inte bara finns i olika epoker, de är otroligt olika individer. ‘Kronan’ känns mindre som ett täppt drama och mer som en Gå Ner I Vikt Snabbt Piller tyst uppkomst av en stark och självständig kvinna som vägrade att vara bunden av de kungliga traditionerna. Claire Foy är helt enkelt fantastisk. Hans monster och barn karaktärer är lika intressanta, om inte mer än de vuxna. ‘Trollhunters’ är underbar underhållning, inte för att den är helt original, men för att den påverkar allt från många källor och för samman dem för att skapa en show som är lika underhållande för vuxna som för barn. ‘Trollhunters’ är byggt runt rammen ‘vald’ men karaktärerna, särskilt trollarna, spelar mot typ. Kommer Jim att resa sig upp och bli mästare som han kunde vara? Eller kommer han misslyckas som många av de avvisande trollen tror? Hur kunde en mänsklig pojke vara en trollmästare? Jag har en känsla att vi ska få reda på. ()

Planet Earth II

Varje freew år stiger en dokumentär från sitt till synes små måldemografiska och blir något av ett kulturfenomen. Under 2006 gjorde BBC ‘s’ Planet Earth ‘just det. Du är svårt att namnge en vacker, tankeväckande och rörlig serie filmer som enkelt utforskade världen, besökte sina varelser och visade upp sina många underverk. ‘Planet Earth II’ kommer ett årtionde senare och medan serien inte nådde den kulturella seiniten som den första gjorde, beror det inte på att filmen är lika tuff. ‘Planet Earth II’ måste se TV. Jag kunde spendera mitt liv att lyssna David Attenborough pratar om toast eller hur man gör en skål med kära. Han är helt enkelt så bra. God jul verkligen. (Använd 12/25/17)

Komplett lista över titlar som kommer till Netflix i december. 12/1/17

8 Miles Ace Ventura: Pet Detective Ace Ventura: När naturen kallar All Hail King Julien: Season 5NETFLIX ORIGINAL En StoryBots ChristmasNETFLIX ORIGINAL August Rush Chef Min Kylskåp: 2017 Mörk: Säsong 1 NETFLIX ORIGINAL Diana: Gå Ner I Vikt På En Vecka I Hennes egna ord Dreamcatcher DreamWorks Hem: För HolidaysNETFLIX ORIGINAL Lätt: Säsong 2NETFLIX ORIGINAL Exportera Raymond Förbjudna spel: Justin Fashanu Story Full Metal Jacket Hitch Min Lyckliga Familj NETFLIX ORIGINAL Nacho Libre Sahara Den längsta Voyager i rymden De lilla Raskalerna Wackness Den unga Victoria Tyson V för Vendetta TURN: Washington s Spies: Säsong 4 VoyeurNETFLIX ORIGINAL medan du sov när du ringer hjärtat: Säsong 4Craig Ferguson: Tickle FightNETFLIX ORIGINAL Marvel s Guardians of the Galaxy Vol. 2Trolls Holiday SpecialEl Camino ChristmasNETFLIX ORIGINAL Kronan: Season 2NETFLIX ORIGINAL