Pleasant

Komplett erfaren guide för husbåt Bo i Srinagar

Komplett erfaren guide för husbåt Bo i Srinagar

En tryst med husbåtar i Srinagar är allt du behöver för att få en hög i bergen. Men om du sidelinerar en husbåt bo i Srinagar på grund Gå Ner ett Kilo I Veckan av det faktum att du faktiskt har upplevt husbåtar i Alleppey, har du en ung pojke fel! De 2 är inte ekvivalenta.

Srinagar husbåtar är high end bostäder, förankrade i en lugn sjö, omgiven av magnifika berg. Den Viktminskning Tabletter varma, bekväma fristaden håller dig snygg hela natten och låter dig njuta av den fantastiska övervägen när solen börjar stiga. Erfarenheten kommer säkert att sopa dig av dina fötter och det finns inget annat sätt du kan missa om en Kashmir resa finns på korten.

Houseboats In Srinagar En introduktion av vistelsen

Tänk Srinagar, tro husbåtar. Det finns ingen chans att du kan motstå överklagandet av dessa höga logi parkerade i de fantastiska vattnen i Dal Lake och Nagin Lake. Du kommer att behandlas till fantastiska sceneries, otrolig gästfrihet och underbar mat. Men till skillnad från husbåtar i Alleppey är dessa lyxiga fartyg förankrade i ett område och stagnerar runt.

Oavsett hur länge eller kort vistelsen är, missa inte de fantastiska solnedgångarna, doftande och färgglada blommorna, flytande marknader och leverantörer som erbjuder färska frukter och grönsaker. Oavsett vad som sträcker sig från fantastiska landskap till härlig dekoration av husbåten kommer du att bli enthralled. Vänliga vårdare och vänligare lokalbefolkningen gör din vistelse på husboten ännu mer söt och oförglömlig.

Tillhandahåller måltider i husbåtar i Srinagar

Inredning: Husbåtar i Srinagar symboliserar högsta höga och arv. Döljade upp i rika färger och frodiga interiörer, använder dessa husbåtar en avkopplande semester för hushåll utöver par.

Att gå in i informationen, bli förvånad över att se fyra affischbäddar, omgivande lampor, fantastiska klädsel, överdådiga ljuskronor och liknande. Nivån på underhåll och nyhet kan dock variera beroende på vilken båt du väljer.

Förutom inbjudande interiörer, frestas du av en vacker sjöutsikt från däcket, mörka moln spelar gömma sig med solen och roligt lugn mot natten. Fotografen i dig kommer att bli bortskämd med de otaliga minuterna som väntar på att bli fångad.

Faciliteter: De flesta high end husbåtar kommer att ge dig en mängd olika måltidsstrategier. Det finns alternativ för vegetariska och icke-vegetariska måltider. Grunder som 24-timmars leverans av vatten och elektriska filtar erbjuds på samma sätt, men strömförsörjningen kan avbrytas. Några båtar kan ha sina egna generatorer välja dem om du håller fast med barn eller äldre i hushållet. På samma sätt se till att ett rumsuppvärmningssystem är på plats. Deluxe eller mycket eleganta båtar kan också erbjuda Gå Ner I Vikt På En Vecka Wi-Fi. Var helt säker på mycket viktiga faciliteter innan du bokar en husbåt. Oroa dem för hemliga kostnader också.

Mat: Ja, det kommer att vara en fest för din smak. Njut av varje smak som du njuter av läckra Kashmiri wazwan och ett urval av världsomspännande delikatesser. Och glöm inte de desserter som de definitivt tänker blåsa och berikas med unika komponenter som torkade äpplen och fikon.

Kostnaden för husbåt kvar i Srinagar

Husbåtar i Srinagar faller under fem primära klassificeringar Deluxe, En klass / klass, B klass / klass upp till D. Som namnen är, är deluxe husbåtar den mest lyxiga. Nivån på lyx minskar när vi går ännu mer till D klass / klass. En välskött, sofistikerad husbåt kostar dig från någonstans runt 8 000 till 15 000 per natt. De mest eleganta går upp till INR 2,00,000 per natt.

Men mest populära är självklart budgetplanen eller ekonomin husbåtar, som är lättillgängliga på något mellan INR 4 000 till 7 000 per natt. Mer variation beror på vilken typ av tillägg på centra, tjänster och måltidsplan du begär.

Säsongsvariationer: Det finns enorma säsongsmässiga variationer i perboendet för husbåtar i Srinagar. Förutsatt ovan är högsäsong priser. De kan dyka upp till 50 procent i lågsäsong.

Sätt att boka en husbåt i Srinagar?

Budget plan tillsammans med high end husbåtar i Srinagar är planerade minst några veckor före, även i sin lågsäsong.

Swan Tours Indien hjälper dig gärna med resealternativen för att välja den mest lämpliga. Vi är alltid intresserade av att få dig de bästa kashmir turpaket från Indien erbjudanden, utan extra kostnader eller extra tid för beredning.