Pleasant

Komplett med sjö och paddock vid Lake House

Komplett med sjö och paddock vid Lake House

Köket har Gå Ner ett Kilo I Veckan synliga bjälkar och tegelverk, en gaseldad Aga och ett elegant utbud av basenheter som toppas med lätta ek- och svarta skifferbetsytor och en Belfast-sjunka.

Det stora mottagningsrummet har två uppsättningar dubbeldörrar som leder ut till gården och till sidodagen, fransk ekgolv och en nyligen monterad vedeldad spis.

På övervåningen har sovrummet ett välvt tak, ett nybyggt badrum duschrum och inbyggd garderob. Det finns två ytterligare bra storlek sovrum, alla med inbyggda garderober, och en familj badrum.

Fastigheten är i första hand kontaktad via huvudinförseln till Underdown, med två separata sporer som leder till grunderna.

Sjön själv är Gå Ner I Vikt På En Vecka vårmatad, välstamad med fisk och prickad med vattenliljor. Det finns ett timmerdäck över vattnet.

Den nivån på gräsmattan ovanför sjön gör ett underbart spelfält och det finns en stor paddock strax bortom. Det finns flera uthus som inkluderar en härlig stuga med 1 sovrum, som erbjuder boende Gå Ner I Vikt På En Vecka på en enda nivå och en timmerstuga som kan användas som semesterlåt eller hemkontor.

Ett garage med bilaga erbjuder generöst utrymme för fordon och ytterligare allmän lagring till bottenvåningen. Den trippel carport och svängområdet fullbordar fastigheten som sträcker sig till ca 2,4 hektar.