Pleasant

Konferens Hotell

Konferens Hotell

Konferenser under en lång tid Istanbul var en utmaning bland de mest kritiska utbyteshamnarna på planeten, som gick med i Europa och Asien och fortsatte som ett kläckeri för allt från design till fantasifull politisk tanke.

Idag håller staden Konferens jnkping fortfarande den här klumpen och vitaliteten, även om planen har ersatt vattenkraft och den globala glitterati blir en mer regelbunden syn än ottomansk eminens.

Partitioneras av Bosporus i asiatiska och europeiska grannskapar, sträcker Istanbul dessa dubbla sociala legat med destinationer som går från konventionella zestmarknader Viktminskning Tabletter till parisiska levande högmodebutiker. Istanbul har på samma sätt som för sent blivit hemma för en blomstrande tillverkningsplats med mer än 117 utställningar, många hantverksmässor och oförutsägbara sociala erbjudanden året runt. En utställning bland de mest kända är Istanbul Arts + Culture Festival, en tre dagars festival av film, design, utförande, kontur, musik och kors fastlandsverksamhet, som senast avslutade sin 6: e cykel. Tillfället, som förde många kreativa och enorma namnhantverkare till staden, inkluderade screeningar av TEDs prisbelönta hantverkare JR, brädor och workshops vid det moderna Vakko Fashion Centre och en te service som ägs av Wes Anderson-filmstjärnan Waris Ahluwalia Gå Ner ett Kilo I Veckan i entrén av ett stupendous slott vid vattnet. Istanbul har under hela det senaste decenniet blivit en äkta världsomspännande samhällskapital för det 21: a århundradet, och erbjuder någonting för alla från tekniskt tillmötesgående plan setter till moderata extravagansfläktar.

Konferens jnkping I händelse av att du råkar vara i närheten av ett av mässans mässor detta framträdande år, eller bara ett hantverk som är betydande annat, är det oundvikligen den primära platsen att börja Pera-museet, betraktat som en standout bland de mest väsentliga sociala stiftelser i staden. Pera trådar sedvanlig turkisk plan med samtida universella hantverksstjärnor som Grayson Perry och Cecil Beaton, och ligger i Beyoglu-regionen, ‘Soho of Istanbul’. För något något snyggare och snyggt, ta en snabb promenad och besök ISTANBUL ’74 GALATASARAY-rymden i Karaky-expressionsområdet för uberhöft. Fortsätt springa av folket i Istanbul74 Studio, det är säkert att ha något spännande på displayen, från blödande kantfotografering Om du är lite mer inspirerad av att koppla av med ett antal te medan du får din hantverksfix, besök Mzedechanga på Sakip Sabanci Museum. Matsalens snygga växthus och välsmakande näring, ett tvärsnitt av skarpa, naturliga lilla tallrikar och sedvanlig östlig tillträde, hjälpte till att vinna Wallpaper Magazines prestigefulla ‘Best New Restaurant Award’ år 2007. Mzedechanga ligger i ett skandinaviskt tema ‘ glaslåda ‘byggnad, utrustad med ära vinnande turkiska planlag, Autoban.

Efter en lång dag av hantverk och turné, föreslår vi att du får en dryck på The Pera Palace Hotels extravaganta Orient Bar. Etablerat 1892 var det tidigare en spännande, sultrig vattentöppning för symboler som Ernest Hemingway och Alfred Hitchcock, och idag framhäver man en komplett dryckesundersökning, inklusive fina viner, spritdrycker och blandade drycker från hela världen. Du kan också boka ett rum inuti Pera Palace, allmänt känt som en av Istanbuls mest anmärkningsvärda strukturer, som berättar gammal världsförundring med ‘real Turkiska hjärtat. ‘ De 115 rummen och sviterna har haft en stor del av 1800-talets stil och beröring, och erbjuder en vanlig 280 kvadratmeter hammam, oöverträffat kvällstee i den rika Kubbeli Lounge och en terrass som markerar en av de bästa platserna i Beyoglu-området att varva Gå Ner ett Kilo I Veckan ner i skuggan med en dryck. Här är den stilistiska layouten en blandning av downtown Tribeca-rymden med Eurasian fascinerande, och komponenterna är fulla överhängande sitter ovanför staden och landsbygdens träpunkt.

På den chansen att du ska göra affärer måste du skapa ett möte eller bara behöva blanda med olika experter i en avslappnad miljö. I närheten finns Soho House Istanbul, som erbjuder charmigt raffinerade professionella zoner, en bländande frukostmorgasbord sitter ovanför staden, och en ‘bar’ -stångsskiva införlivad med vad som var vid en gång den tidigare amerikanska ambassaden.

Behöver andra världsliga restaurering? En kort ledighet är det spännande dervish Sufi-lärorikt fokus och gård, Galata Mevlevi-museet, den mest erfarna spinnande dervishlobban i Istanbul. Användbar, det ger dessutom en lugn och sentimental plats för att stoppa och varva ner. Bo på territoriet och ta en promenad ner Galata Street, en av stadens clamoringledningar, där du kan testa snabba pressade juicer, få porslin och blåst glasstycken och smaka stadens populära sauterade fyllda musslor, en ovanlig Konferens Jnkping Gourmet Road Truck Delicacy. De som planerar att fånga en touch av Istanbuls historia kan ta en linbana från basen av Galata över vattenvägen till gamla Istanbul, där arvsområden som Blå moskén, Hagia Sofia, Grand Bazaar.