Pleasant

Kongressarbetare firar

Kongressarbetare firar

Kongress Gå Ner ett Kilo I Veckan vice president Rahul Gandhi

Kongress vice president Rahul Gandhi, som hade varit på oförklarlig ledighet i 58 dagar, har äntligen återvänt från sin sabbatical, sade källor. Flygplanet, som var planerat att landa klockan 10.35, försenades med 40 minuter, sade källor.

Rahuls återkomst kommer i en tid då kongressledare som Sandeep Dikshit och kapten Amrinder Singh har uttryckt sin uppfattning att Sonia Gandhi borde fortsätta att leda kongressen.

Tidigare hade kongressledaren Jairam Ramesh antytt att kongressens vice president skulle vara i Delhi den 19 april för att delta i en massiv rally mot Land Bill som fördes av BJP ledde staten.

Måste läsa: Varhelst Rahul Gandhi är, är han säker: Salman Khurshid

Kongress vice president Rahul Gandhi, som var på två månaders lång sabbatical, saknades från handling men hans affischer i olika delar av Uttar Pradesh gjorde definitivt vågor. Med att det inte fanns några nyheter om kongressledaren kom folk i Rahul Gandhis Amethi Lok Sabha-valkrets upp med en affisch med titeln ‘Amethi Without a Leader’.

Spekulationer var stora som Gandhi bodde på utomlands. Tidigare hade Gå Ner I Vikt Snabbt en partiarbetare också släppt några bilder av Gandhi på socialt nätverk Twitter som visade honom camping någonstans i Uttarakhand.

Läs också: Kongressarbetare släpper ut bilder av Rahul Gandhi camping i Uttarakhand, krav på partihantering

Gandhi Scion var på semester efter en viktig AICC-session i februari Gå Ner I Vikt Snabbt Piller för att reflektera över partiets debacle i Delhi-valet och en framtida kurs för festen. Han hade varit under attack från såväl rivaler som från kongressen om dess fortsatta förluster i alla val sedan Lok Sabha omröstningarna förra året.