Pleasant

Kongressen klarar sjuka skatteröversyn

Kongressen klarar sjuka skatteröversyn

Företaget meddelade redan planer på att investera 1 miljarder dollar till följd av skattesänkningarna. Räkningen sänker företagskattesatsen till 21 procent från 35 procent.

AT har en fusion på 85 miljarder dollar i väntan på Time Warner att justitiedepartementet försöker blockera.

Demokrater kallar lagstiftningen en välsignelse för de rika.

President Donald Trumps högsta ekonomihjälp Gå Ner ett Kilo I Veckan insisterar på att han vistas vid Vita huset efter att kongressen godkänt skattenöversynen.

Gary Cohn, den före detta andra som Gå Ner ett Kilo I Veckan befann sig i investmentbanken Goldman Sachs, hade rört sig lite frustration med Trump efter att ha kritiserat presidentens jämställdhet på ett vitt överhögs rally i Charlottesville i Virginia. Många administrativa tittare hade förväntat sig en avgång från Cohn efter passage av skattesänkningen på 1,5 miljarder dollar.

President Donald Trump lovordar den sista delen av skatteöversynen och säger ‘vi häller nu raketbränsle i vår ekonomins motor.’

I ett uttalande som släpptes onsdagen efter att huset passerade $ 1,5 biljettpaketet i en omröstning, sa Trump att han lovade allmänheten ‘en stor, vacker skattesänk till jul’ och ‘det är precis vad de får.’

Trump tackade kongressen för att Gå Ner I Vikt På En Vecka genomföra lagstiftningen.

Husets nummer 2 republikanska säger att han inte förväntar sig att senaten insisterar på att lägga till sjukförsäkringssubventioner för de fattiga till ett årsskift måste övergå till utgiftsräkningen.

Majoritetsledare Kevin McCarthy berättade för reportrar i Capitol att han inte förväntar sig lagstiftning om subventionerna, som är utformade för att stabilisera sjukförsäkringsmarknaderna efter upphävandet av mandatet att individer köper försäkringar.

Att försöka lägga till hälsoåtgärden, som starkt motsägs av konservativa hus, var en efterfrågan från Maine GOP Sen. Susan Collins, när president Donald Trump och senat GOP-ledare säkrade sin röst för partiets skattesänkande åtgärd.

President Donald Trump säger att han överväger en resa till södra gränsen för att ta en titt på prototyperna på gränsen som för närvarande testas.