Pleasant

Konsthändelser från The Berkeley Daily Planet

Konsthändelser från The Berkeley Daily Planet

Även om det är en sekulär institution och också i stor utsträckning stängs under jul / nyårsveckan, har UC Berkeley campus källor till vinterferiegåvor och jubel. Flera av dem kommer i slutet av november / början av december. Här är en kort översikt.

STUDENT CHORAL CONCERT, NOVEMBER 30

En överkomlig och rolig musikalisk kväll äger rum fredagen den 30 november i Hertz Hall när UC Chorale Ensembles arrangerar sin årliga Holiday Show. Studentens sånggrupper och musikavdelningsföreställningar utför. I år finns det åtminstone nio utövande grupper, var och en gör ett par siffror, som vanligtvis sträcker Gå Ner ett Kilo I Veckan sig från julkarolparodier till söta semesterklassiker, Hanukkah-låtar, spirituals och traditionell klassisk musik som alla vackert sjungit.

Alumni Chorus och Cal Gospel Choir lägger till sina massade röster till de mindre en capella grupperna. I slutet av kvällen samlas alla hundratals hundratals av dem på Hertz Hall-scenen och leder publiken i en livlig sång tillsammans med ‘Twelve Days of Christmas’. Det är en lätthjärtad och mycket musikaliskt begåvad händelse.

20:00, Hertz Hall på campus. Jag kunde inte hitta ett exakt biljettpris på Gå Ner ett Kilo I Veckan rad, men i tidigare år har det varit Gå Ner I Vikt Snabbt Piller ungefär 10 dollar för allmänheten en mycket bra affär för musik av denna kvalitet och sort. Öppet sittplatser, så kom lite tidigt om du ska välja ett utmärkt läge (kom ihåg att hatten där du sitter bestämmer också vilken av de tolv dagarna du sjunger). Biljetter kan köpas i förskott på Student Musical Activities kontor på campus, via telefon (före 12:30 på fredagen), eller en timme före föreställningen, vid dörren. Inte mer, men det finns fortfarande en aktiv skogsklubb bland studenter av naturresurser. Varje år gör de en semesterträdförsäljning på campus med barrträd ‘från Sierra Nevada, handpicked av Cal Forestry Students. ” Träd väljas av studenter för att vara träd som normalt inte skulle överleva till vuxen ålder (vanligtvis för att de är för nära andra träd), så de anses hållbart skördas. Trädarter som skördas består huvudsakligen av Vit Fir, Red Fir och Incense Cedar. ‘Intäkterna kommer till fördel för klubben. Student- och yrkesverken säljs i sin årliga försäljning. Erbjudandet omfattar år keramik, lite smycken, målning och fotografi. ansåg att priserna hade ökat kraftigt, i år, för keramiken åtminstone, ‘de kommer tillbaka närmare en nivå där du känner dig’ får både ett handgjordt konstverk och en finansiell affär.