Pleasant

Konstkultur

Konstkultur

Mellan 11 juli och 7 augusti ber vi dig att ta en sekund (idag eller en gång om dagen) och rösta på favoriterna Gå Ner ett Kilo I Veckan i ditt samhälle. Allt du behöver göra är att välja ditt samhälle, skriv in dina nomineringar och skicka Viktminskning Tabletter in. Ja, så lätt. Du kommer att rösta för dessa kategorier: Ät, drick och var glad, det handlar om konst och underhållning, butiker ‘tills du släpper, ser och känner ditt bästa, det är ditt företag och husdjursprojekt plus vi kanske frågar lite om dig.

Oroa dig inte, vi vann inte spam dig. Dina röster är alla konfidentiella om du inte kontrollerar den lilla inbjudningsrutan och då får du några fantastiska e-postmeddelanden från oss efter det att kampanjen slutar.

Mer små detaljer: Du var välkommen att skriva in röster för flera grupper eftersom vi vet att vi alla har favoriter på andra ställen men du kan bara rösta en gång om dagen. Nu när du har rösträtten, glöm inte att rösta i årets val i november.

En Stephanie Reilly konstform är lite som en lök. På ytan kan man se några collageord och bilder. Efter ett andra utseende märker man sannolikt skiktet på lager av akrylfärg, dekorerad med olika konstnärliga knikkknacks. En tredje blick kan avslöja fler dolda nöjen: meddelanden som lurar i bakgrunden, färger som saknas tidigare, tematiska förbindelser tidigare osynliga. Varje blick skäller tillbaka ett nytt lager, vilket ger tittaren mer material att njuta av och tolka.

Redmond invånare började göra dessa texturerade canvas uttalanden för tre år sedan. Innan dess experimenterade hon i många medier, framsteg genom glasmålning, barnkläder och trådförpackade smycken. Reilly har upptäckt att hon har ett öga och en hand för att skapa självreflekterande konststycken och är glad att presentera sin andra show på Pogacha restauranger .

‘Tankar från den gudomliga’ kommer att springa Jan.

Longhouse Education och Cultural Center på Evergreen State College kommer att vara värd för sin årliga tvådagars semester konstmässa 10 december och 11 på Longhouse på campus. Mässans öppettider är fredag ​​den 10 december 11:00 och den 11 december 10:00. Inträde är gratis. Fredag ​​kostar parkering $ 2,00.

Mässan kommer att innehålla över 30 indianer som säljer originalarbete i en mängd olika prisklasser för att vädja till varje budget. Konstnärer kommer att sälja smycken, kläder, textilier, vävning, carvings, spel, tryck, målningar, kort och mer. Frybread och indiska tacos kommer att vara tillgängliga till salu.

Jag är inte säker på varför det här är en så populär helg för evenemang, men Gig Harbour upplever en Gå Ner I Vikt På En Vecka annan möteshelg av evenemang och aktiviteter. Inte att vara för clich, men det finns allvarligt någonting för alla i Gig Harbor som kommer fram i helgen.

Brix 25 Restaurant presenterar en middag med Mcrea Cellars och Salida Winery på torsdagen den 14 oktober. Köp en soldat lunch från 1:30 3:30 pm.

Gig Harbor Film Festival öppnar fredagen den 15: e och går igenom söndag med ett brett utbud av filmer genom varje dag.