Pleasant

Konstnärer upptäcker

Konstnärer upptäcker

Villalonga gör abstrakt konst när han vill uttrycka sig mer, medan han gör figurära stycken när han är i avslappnad miljö. Konstnären har båda stilar och säger att de erbjuder sina egna perspektiv.

Oavsett vad han arbetar på, håller han antingen idén i sitt sinne, eller baserar den på ett foto, sedan skisser och färger. Hans bitar tar från dagar till veckor till slut, beroende på storlek och medium.

En av Villalongas vattenfärgmålningar, av Life, presenteras i Janice Charach Gallery som kommer fram av Life Show. Utställningen äger rum strax före Tu B en judisk semester från solnedgång till solnedgång 10 februari, firar ett nytt år för beräkning av åldrarna av träd.

En annan konstnär i utställningen, Clinton Township bosatt Camille La Montagne målar levande, realistiska verk.

Från stora blommiga målningar med katter gömmer sig i bakgrunden till porträtt och skogsmarker, kommer inspiration till hennes arbete från många ställen, inklusive natur, resor, minnen, äventyr, mode och relationer.

La Montagne kärlek till konst började i hennes tidiga tonåren. Hon tyckte om att göra smink och ville göra det till sin karriär inom filmindustrin. Samtidigt som hon studerade på högskolan för kreativa studier för att driva en examen i skulptur, vilket skulle hjälpa henne att skapa masker och andra 3D-utseende upptäckte hon sin passion för oljemålning och kärlek. På ett sätt de är mycket lika, säger La Montagne. tillflyktsort har kunnat släppa av endera. Dessa dagar experimenterar jag Går Man Ner I Vikt med akrylfärg när jag normalt skulle arbeta uteslutande i olja. Jag tycker att jag får ett annat djup genom akryl, men jag älskar varje medium. Hon tar tid på sina målningar, arbetar i lager med tålamod, vilket hon säger är en del av processen.

Njut av att jobba realistiskt, för jag känner mig väldigt dragna till den typen av konstverk. Gilla, vet du hur när du blir krossad på någon? Jag får den samma gimmiga, drivna, Gå Ner I Vikt Snabbt upphetsade känslan när jag ser realistiskt konstverk, säger La Montagne.

På samma sätt när jag går nära till en målning i den stilen kan jag se alla abstrakta penselsträngar som skapar en så intensiv levande och rik bild när man ser på det som helhet.

Efter att ha skapat konst i många år brukade Paul La Montagne göra detaljerat figurarbete, men efter en diagnos av Parkinsons sjukdom i mitten gjorde han några förändringar i hans stil.

Han gör nu mer abstrakta målningar, såväl som Gå Ner I Vikt Snabbt Piller skulpturer. Både Camille och Paul La Mantagne älskar utforskning och olika konstformer.

med min pappa för första gången är något jag verkligen upphetsad och ser fram emot. Det har gått länge, säger Camille La Montagne.

visar sin unika tolkning av föremålet för återfödelse och natur, med alla typer av stilar, tekniker och material, Natalie Balazovich, koordinator för Janice Charach Gallery, sade i ett pressmeddelande.