keepall

Skotsk turist ‘dödad

Skotsk turist ‘dödad

‘Attacked on ground’ Jonathan Head, BBC: s sydasiatiska korrespondent, berättade Good Morning Scotland: ‘Från vad polisen säger till oss var denna elefant stressad, kanske det var varmt, det kan också ha varit på värme och det är s alltid ett problem med manliga elefanter det måste ses mycket noggrant av sina hanterare.

‘Mahout elefanthanteraren hade tydligt problem med att kontrollera elefanten och de har en sorts järnspik som de använder, det Gå Ner I Vikt Snabbt Piller ser ganska brutalt ut, men de använder den för att slå elefantens huvud, inte vanligtvis mycket svårt, men åtminstone till låt det veta Gå Ner I Vikt Snabbt Piller vad man ska göra.

‘Han kämpade lite med det, så det var tecken på att saker var fel.

‘Mahout tycks ha gått av elefanten för att ta fotografier av Crowe och hans dotter och vid den tidpunkten förlorade elefanten sitt humör, det attackerade mahout och kastade de två turisterna bakom sig.

‘Jag tror att de var båda skadade, det är ganska högt upp på en elefant och då attackerade den Crowe på marken, där han uppenbarligen blev gored och trampad, hans dotter är bra, Gå Ner I Vikt På En Vecka hon är på sjukhus nu, hon var lite skadade.’

Det beräknas ha funnits omkring ett dussin incidenter liknande detta under de senaste 15 åren. BBC är inte ansvarig för innehållet på externa webbplatser. Läs om vårt förhållningssätt till extern länkning.