keepall

Skräpvägar kastas bort

Skräpvägar kastas bort

TUSCALOOSA Med semestern kommer många saker som gör detta till en underbar tid på året.

Det kommer också med en stor mängd skräp och hushållsavfall, vilket bara förhinder när papperskorgen stoppas så att stadens miljöbesättning kan spendera tid med sina egna familjer.

Staden Tuscaloosa Miljö Tjänsten Avdelningen har meddelat sitt semester skräp schema och åtta skräp släppa platser så familjer kan bättre planera för de skräp av sopor som är skyldiga att tillfalla.

Ashley Boudreaux, miljösamordnare för stadens miljöavdelningsdepartement, sade att meddelandet var förevaget av en flurry av telefonsamtal från invånare som frågar när de kan Gå Ner ett Kilo I Veckan förvänta sig sopbilar att komma genom sina bostadsområden eftersom familjen kommer att förväntas generera mer sopor än vanligt.

I år är skräpkollektionen för julkvällen en enkel fördröjning, med att stadsmedarbetare tar av både julafton och juldag och försenar skräp för alla på två dagar. Schemat kommer att vara:

Skulle invånarna behöva bli av med sina julförpackningar och kartongförpackningar snarare än när lastbilerna kommer, kommer avrinningscentralerna att fungera i två dagar i olika delar av staden för att förse bortskaffandet.

Staden har erbjudit soptipparna ‘så länge som någon här kan komma ihåg’, sa Boudreaux och bostadsdeltagandet varierar beroende på vilken Gå Ner I Vikt På En Vecka dag julen faller och väderförhållandena när platserna är i drift.

Men det är säkert att den här tiden på året kommer att ge en ökning av skräpproduktionen, sade Boudreaux. den 30 december.

Leroy McAbee Sr. 3 202 Rice Valley Road NE

Alabama One Credit Union 4520 21st St.

Tuscaloosa Brandstation nr 10 8101 Går Man Ner I Vikt New Watermelon Road

Leroy McAbee Sr. Activity Center

Kristi universitetskyrka 1200 Julia Tutwiler Drive

Mer information om stadens återvinningskrav finns här.

Om den här bloggen

Jason Morton har skrivit för tidningar sedan 2000 och för The Tuscaloosa News sedan 2004. En 1999 examen vid University of Alabama blev han omplacerad för att täcka Tuscaloosa City Hall i oktober 2010. I hans sex år med The Tuscaloosa News har Morton täckt stadsregering, Tuscaloosa County Government, Northport City Hall, domstolssystemet, brottsbekämpning och offentliga säkerhetsgrupper. Morton har en son och är gift med en gymnasielärare med Tuscaloosa County Board of Education.