keepall

Skuldsamlare skottar människa i magen i södra Tulsa bostad

Skuldsamlare skottar människa i magen i södra Tulsa bostad

En man som försökte samla en skuld på torsdagskvällen sköt en annan man i magen under en konfrontation i en södra Tulsa bostad. Torsdagen, Tulsa Police Sgt. Chris Moudy sa. Samlaren, bär en mask, krävde betalning för en skuld.

Mannen som gick ut utanför berättade för samlaren att han behövde lämna Gå Ner I Vikt Snabbt Piller beboarna ensam. Den maskerade skuldsamlaren sköt mannen i buken strax utanför bostaden under denna konfrontation.

Moudy sa att kula passerade genom människans kropp. Det var inte klart vem som var skyldig och hur mycket var skyldig till skytten.

En invånare flydde huset till en närliggande närbutik efter skottet, där den personen ringde Går Man Ner Viktminskning Tabletter I Vikt polis.

Invånarna var ursprungligen samarbetsvilliga, men gav till slut mer information till polisen, sa Moudy. När polisen ursprungligen kom fram kunde de inte hitta ett skyttoffer.

Officers informerades att skyttoffer hade kommit till lokala sjukhus medan de svarade på södra Tulsa platsen. Mannen kom fram med privat bil. Därifrån överfördes skyttoffer till St. Francis Health System.