keepall

skulle du få din Social Security check

skulle du få din Social Security check

Uppdatering: När parlamentet godkände lagstiftningen på torsdagen för att finansiera statliga tjänster misslyckades senat i fredags att rösta om en fortsatt resolution som skulle hålla regeringen igång. Med ingen räkning för att finansiera regeringen har icke nödvändiga tjänster stängts av.

Nedan är den ursprungliga berättelsen som förklarar vad som händer nu när regeringen har stängts av. regeringens avstängning efter midnatt på fredag ​​om kongressen inte överensstämmer med lagstiftning som skulle hålla Gå Ner I Vikt På En Vecka regeringen igång.

Samtidigt som förhandlingar om en tillfällig utgiftsräkning, som kallas en fortsatt lösning, pågår, sade republikanska parlamentsledamöter sen på onsdagen att de saknade rösterna för att förhindra avstängning, men att de pressar medlemmarna tillbaka. Talmannen i huset Paul Ryan, (R Wisconsin ), på den tillfälliga utgiftsräkningen.

tror det passerar, republikanska studieutskottets ordförande Mark Walker, (R North Carolina), berättade för reportrar på onsdagen. ‘Jag tycker inte att det är överväldigande, men jag tror att det passerar. >> Läs mer trendiga nyheter

Vad skulle hända om ingen räkning passerat och regeringen nere? Här vad förväntas:

För det första menar en regeringsstängning att regeringen helt stängs av. Anställda och tjänster som anses vara kvar på plats. Omkring hälften av den federala medarbetararbetskraften kan emellertid bli förlorad skickad hem utan lön.

Statliga myndigheter skulle stängas av på grund av avsaknaden av en proposition som fonder tjänster som dessa organ tillhandahåller. Vilken kongress kommer att överväga torsdagskväll och fredag ​​är en fortsatt lösning, ett sätt att tillfälligt finansiera regeringen.

Vad är en fortsatt lösning?

En fortlöpande upplösning, eller är lagstiftning som finansierar regeringens verksamhet på den nuvarande utgiftsnivån. Under normala år skrivs en proposition som finansierar regeringens verksamhet under oktober 1, vilket är slutet av räkenskapsåret. Det hände det här året.

CR kan finansiera regeringen för dagar, veckor eller månader. Den CR som kan anses vara torsdag skulle finansiera regeringen genom 16 februari.

Här är en lista över tjänster och hur de skulle påverkas om en CR inte passerar fredag ​​kväll:

Flygresor skulle inte påverkas eftersom federala flygtrafiktjänstemän skulle stanna kvar Gå Ner I Vikt På En Vecka på jobbet och transportsäkerhetsadministratörer skulle fortsätta att vara på plats.

Under cirka två veckor skulle federala domstolar fortsätta att fungera normalt. Efter den tiden skulle rättsväsendet behöva förlänga anställda som inte anses Gå Ner I Vikt På En Vecka vara nödvändiga.

Mat- och drogadministrationen skulle hantera högriskåterkallelser. De flesta rutinmässiga säkerhetsinspektioner skulle stoppas.

Patienter i National Institutes of Health skulle fortsätta att behandlas. Nya patienter skulle inte accepteras förrän en finansieringsräkning finns på plats.

Du kan fortfarande få ett pass och viseringsansökningar skulle fortfarande behandlas av staten. Avgifter som samlas in när någon ansöker om visum eller ett passfonder, finansierar dessa tjänster.

Federal Housing Administration, byrån som garanterar cirka 30 procent av alla amerikanska bostadslån, skulle inte kunna underteckna eller godkänna några nya lån under avstängning, vilket orsakar en försening för dem som använder ett av dessa lån för att köpa ett hem.

Aktiv militär personal skulle stanna kvar, men lönecheckarna skulle vara försenade.

Alla nationalparker skulle stängas, liksom Smithsonian museerna. Besökare på över natten campingplatser i nationalparker skulle ges 48 timmar för att göra alternativa arrangemang och lämna parken.

Skola frukostar och luncher finansierade av den federala regeringen skulle inte påverkas. Det kompletterande näringsprogrammet för kvinnor, spädbarn och barn, eller WIC, kan påverkas. Det kompletterande näringsassistansprogrammet, eller SNAP, som kallades Food Stamp Programmet, fortsätter att finansieras och SNAP-fördelarna fortsätter att distribueras. Men flera mindre utfodringsprogram skulle inte ha pengar att driva.