keepall

Skydda dina leveranser från dörrstöldarna

Skydda dina leveranser från dörrstöldarna

(WCBD) Svart fredag ​​kommer att vara här innan vi vet det, sparkar off den officiella starten på semester shopping säsongen. Som semester shopping flyttar sig från butikerna och mot online shopping, är brottslingar fångar på. Denna årstid hörs flera rapporter om paket som är stulna utanför dörrsteg.

Det finns några saker du kan göra för att skydda dina leveranser från dörrstöldarna. Den första polisen rekommenderar att du är en dörrklocka och rörelseaktiverad kamera.

North Charleston Crime Prevention Officer Kyle Jamison säger, ‘Många gånger kommer dina Gå Ner I Vikt Snabbt Piller större paketleverantörer att ringa din dörrklocka och det varnar dig, du vet hej ditt paket finns där, men också eftersom mycket av programvaran för rörelsedetektering kommer att varna dig om någon annan är Gå Ner ett Kilo I Veckan på din tröskel Viktminskning Tabletter försöker stjäla dina paket. Det låter dig veta omedelbart och du kan omedelbart ringa till polisen om att brottet pågår. ‘

Officers säger att dessa tjuvar brukar rikta sig mot ett grannskap och stjäla flera paket i taget. Att ge polisen omedelbar information och en bild av den misstänkte kan också skydda dina grannar.

Officer Jamison säger, ‘Något som en kameraanordning kommer att ge oss goda beskrivningar av den misstänks höjd, ålder, vikt, ras, kön, saker som det, vad deras klädbeskrivning är, ger information för att rikta någon ganska snabbt för att hitta var ditt paket är. ‘

Ett annat sätt att skydda dina beställningar, skicka dem till ditt kontor eller en väns hus som du vet kommer att vara hemma under dagen.

Du kan också köpa gåvor från Craigslist eller en Facebook-swap-sida.

Officer Jamison säger, ‘För bra att vara sant, bör öka din alert level.’

Om du köper en produkt från en främling, träffa inte dem i ditt hem. I stället be att träffa vid en polisstation med en säker utbyteszon.