keepall

Skydda dina paket denna semestersäsong

Skydda dina paket denna semestersäsong

(WSPA) Som folk skickar ännu fler paket via posten denna högsäsong, uppmanar brottsbekämpningen dem att vara extra försiktiga, eftersom brottslingar letar efter sina möjligheter att göra en stjäl. Postal Service förväntar sig att leverera 591 miljoner paket mellan tacksägelse och nyårsafton.

‘Hon var som att hon [brevbärare] drog upp framför mitt hus och en kille gick upp till sin lastbil och sa att det här var 1104 och hon sa ja och hon gav honom båda mina paket, säger Logan.

Logan säger att det är oklart vad som exakt hände den 9 november. 7 Nyheter har kommit ut till USPS för kommentarer.

Polisen säger att det är årstiden när tjuvar är på prowl.

‘Jag tror att de flesta av möjligheterna för brott ökar under semestern’, säger Spartanburgs polislöjtnant Doug Harwell. ‘Vi har alla tanken många gånger att det hände med någon annan. Det hände mig inte.’

Lt. Harwell sade invånare måste också skydda sig från brottslingar.

Du skulle inte lämna din plånbok eller handväska på framsidan av din olåsta bil på uppfarten på natten. Det ska inte heller lämnas ditt brev eller paket utan skydd. ha en vistelse hemma granne, hämta deras Viktminskning Tabletter hjälp. Be om att schemalägga dina paketleveranser till deras adress, vilket ökar sannolikheten för att någon kommer att vara hemma för att få ditt paket.

Vissa arbetsgivare tillåter dig att skicka små mängder personliga föremål till ditt arbetsplats. Om din arbetsgivare tillåter dig att göra det, planera din leverans i enlighet med detta. USPS tillhandahåller realtidsspårning för ett brett utbud av produkter, så att du kan övervaka ditt pakets status från anbud till leverans. Tjänsten är avgiftsbaserad, men du debiteras endast om paketet är framgångsrikt riktat. Ge posttjänsten personlig instruktioner. Du kan också begära att ditt paket lämnas hos en granne eller hölls på ett postkontor för upphämtning.

Prioriterad Mail Express Hold för Pickup-tjänst gör det möjligt för kunder att hämta paket i sitt schema, på mer än 30 000 USPS-platser där deras paket väntar på ett säkert och säkert sätt. Automatiska meddelanden via e-post eller SMS sms är också tillgängliga. Håll ditt mail på din postkontor.

Om du går bort för några dagar och inte vill riskera att lämna ditt paket obevakat, utnyttja posttjänstens begäran om att hålla in din post. Din bokstäver och paket kommer att hållas säkert på ditt lokala postkontor tills du är tillbaka i stan för att ta emot den igen.

Posttjänsten ‘sSignature Serviceshelp se till att ditt paket hamnar i rätt hand, genom att kräva en underskrift vid leverans. Välj bland olika erbjudanden, inklusive Signaturbekräftelse, Signaturbekräftelse Begränsad Leverans, Vuxen Underskrift Obligatorisk och Vuxen Underskrift Begränsad Leverans. Också tillgänglig Signaturbekräftelse, som ger dig det datum och den tid ett objekt har levererats eller försökt, och innehåller en post som underhålls av USPS och är tillgänglig elektroniskt eller via e-post, på begäran.

Registrerad post tar emot speciell hantering Går Man Ner I Vikt från anbud till leverans, dokumenterar förvaringskedjan av ditt viktiga föremål. Elektronisk verifiering av leverans eller försök Går Man Ner I Vikt att levereras är tillgänglig på begäran. kan också vara tillgängliga för att skydda mot förlust eller skada.