keepall

Skydda dina paket från tjuvar med semester shopping

Skydda dina paket från tjuvar med semester shopping

Spåra dina paket, kräva en signatur eller hämta dina leveranser på postkontoret är bara några av sätten att se till att ditt brev inte blir stulen. Postinspektören Brian Shaughnessy berättar varje år under semestern, de är oroade sig för risken för paketstycken.

Tjänstemän uppmuntrar folk att göra ett klagomål, eftersom poststöld ofta är ett underförstått brott.

‘Om individer vill uppträda i denna typ av kriminellt beteende, så väntar vi på att göra många arresteringar denna semesterperiod,’ sa Shaughnessy.

Shaughnessy berättar för det mesta, posten i Hawaii är mycket säker jämfört med vissa platser på fastlandet, men poststöld sker över staten.

‘Vi kommer att vara ute på gatan alla timmar under dagen och natten under semesterperioden för att förhindra att dessa stölder uppstår’, sa han.

Stöldpost är ett brott som kan straffas med upp till fem år i fängelse och en böter på upp Gå Ner ett Kilo I Veckan till 250 000 dollar. boxkunder har högsta prioritet. Postal Service erbjuder också en belöning på upp till $ 10.000 för information som leder till gripandet och övertygelsen av alla som är inblandade i poststöld.

Om du är offer för poststöld och USPS Viktminskning Tabletter ansvarade för leveransen måste du göra en rapport med USPS.

Det rekommenderas att du gör en med polisen också, men inte nödvändigt.

‘De kan inte bara lämna in en rapport med oss ​​utan göra en polisrapport och fråga med handlaren om att se vilken typ av återbetalnings- eller utbytesalternativ de erbjuder’, sa Shaughnessy.

UPS erbjuder följande tips: Skicka sändningen till var du befinner dig, inte var du befinner dig. UPS Mitt val skickar ett textmeddelande eller e-post när deras paket är på väg. Med mobilen UPS My Choice kan paketmottagare omdirigera sina paket till närliggande UPS Access Point-platser för hämtning på en bekvämare tid. Dessa centra kan fungera som ett ‘postrumsmottagare’ och erbjuder en riktig gatuadress, säker 24 timmars åtkomst (vid deltagande platser) och e-post eller textmeddelande när du har ett paket som väntar. Nätverk av alternativa leveransplatser, födda av våra kunder ‘säger till oss att de vill ha fler val för paketleverans och släppa av. Du kan få dina leveranser skickade till närmaste FedEx Office-plats, och vi kommer hålla den till dig i upp till fem arbetsdagar. FedEx tillhandahåller denna tjänst utan extra kostnad. Om det är ett FedEx Express-paket kan du också ha din paket skickat till en av våra FedEx Express-stationer. Många paket idag skickas utan att det krävs en signatur för leverans. Om du skickar något av högt Viktminskning Tabletter värde eller du bara vill vara säker på att artiklarna inte är obevakade kan du kräva en signatur för paket som ska släppas. Använd FedEx Delivery Manager för att låta din förare veta att du vill ha en ring eller en knock. Du kan lämna instruktioner för förare att alltid ringa din dörrklocka eller knacka på din dörr när ett paket lämnas. Gillar du dina paket som ligger bakom den stora plantern eller bakom grillen bredvid bakdörren? Använd FedEx Delivery Manager för att lämna en enda gång eller stående instruktioner för var du vill att FedEx ska lämna dina leveranser. Begär att få din leverans på din tid, inte vår. Med FedEx Delivery Manager blir du varnad om varje FedEx-paket som ligger till ditt hem, även om du inte har spårningsnumret.