keepall

Skynda inte kärlek bara för att det är helgdagarna

Skynda inte kärlek bara för att det är helgdagarna

Oavsett om du är singel eller i ett förhållande, finns det ingen tvekan om att känslorna är höga under december månad. Det är lätt att få sopas upp i fartens semester och känna tryck från din familj, din signifikanta andra eller dig själv för att flytta ditt förhållande framåt eller träffa någon. Även om semestern är definitivt en romantisk årstid, kom ihåg att dina handlingar har konsekvenser som du måste leva med länge efter att de festliga ljusen har dimmat och ditt julgran har blivit osäkert kastat till kanten.

När det gäller kön och relationer finns det några saker som inte borde skyndas. Oavsett om du är singel eller tagen, här är några saker att komma ihåg om du funderar på: För några år sedan föreslog en vän av min att han bor i en flickvän på sex år. Deras förlovningsberättelse började en eftermiddag på en festfest när brudfaren en trovärdig religiös Gå Ner ett Kilo I Veckan man med kärlek till skjutvapen drog honom åt sidan och berättade för honom att det var bättre att vara det år du föreslår för min dotter eller om du kanske skulle kunna prata med mitt hagelgevär ! Nästa dag köpte han henne en ring. Skulle de så Viktminskning Tabletter småningom bli förlovade? Eventuellt. Familjetrycket slog dock definitivt upp processen. Att bestämma sig för att gifta sig är ett stort beslut och självklart en som inte bör tas lätt. Innan du buktar för trycket i de oändliga diamantannonserna, papperspistolstället och för många Beyonce-remixer föreslår dig en ring på den, diskutera som ett par om det här är rätt tid att ta det här nästa steget.

Säger att jag älskar dig’

När jag var i mina sena tonåringar, sa en kille som jag träffade mig att han älskade mig efter att vi hade haft en romantisk promenad i snön på julafton. Jag förstod senare att hans utmattning av känslor var motiverad genom att jag ville få mig i säcken. Det fungerade och jag slutade känna mig ganska skadad när jag fick reda på att det var en stor knep för att se mig naken. Du kan backtrack på orden älska dig utan att komma undan som en hemsk person, så om du planerar att säga Gå Ner I Vikt På En Vecka dem, se till att du är uppriktig och inte bara fångad i ögonblicket. Som Moffit påpekar kan det vara romantiskt att säga att du älskar dig, speciellt när du är framme av en eld medan du njuter av en varm kakao, men dina ord kan sluta skada känslor om de inte tänkte igenom. föräldrarna

tvivel är att ett av de vanligaste trycket är att få ett betydande annat hem för att träffa din familj, säger Moffit. Men man bör fortfarande närma sig föräldrarna med försiktighet. ta med dem hem, överväga dina känslor gentemot förhållandet och huruvida du vill att din familj ska bli knuten till den här personen och vice versa, säger Moffit.

Att ha sex med någon

Med semester jubel och sprit överallt, om du ensam, säsongen för en rulle i mistelten. Men var försiktig med att du kopplar upp rätt orsaker. Är du legitimt lockad till Bob från redovisning, eller kommer du bara samman eftersom du känner dig ensam? Vill du komma ihåg den här semesterperioden som en tillbringad med vänner och familj, eller som den tiden din chef gick in på dig och Sandy från kundfordringar som gjordes på Xerox-maskinen? Välj dina semesterkopplingar klokt, mina vänner.