keepall

Skytte massakre i Las Vegas

Skytte massakre i Las Vegas

LEADSRAPPORTEN: Minst 20 personer är döda och mer än 100 är skadade efter en massfotografering under en countrymusikkonsert i Las Vegas, säger polisen. Skytten, vars identitet inte släpptes, är död. Han sparkade ner på konserten från ett rum inne i Mandalay Bay casino. Polisen sa att de letar efter en intresserad person som trodde att vara fängelsemedlemens rumskamrat, Marilou Danley. Utredare tror att vapnen var en ‘ensam varg’ i skytte. Lokaltid. Landmusikstjärnan Jason Aldean utförde under Route 91 Harvest Festival när skottlossningen bröt ut. Ett vittne berättade för KSVN att han hörde ‘hundratals skott’. Skottlossningen var snabb och inleddes förvirrad för brandmanare. Hela Las Vegas-stripen sattes på lockdown med ett massivt polissvar på scenen.

TRUMP STANDER AV PUERTO RICO RESPONSE: President Trump fortsatte att avvisa kritik mot sitt orkanrelaterade svar på förödelsen i Puerto Rico och sa att saker skulle bli gjort ‘på ett rekordklipp’. . När han återvände till Vita huset söndagskväll från Presidents Cup-golfturneringen söndagskväll, sa Trump till reportrar: ‘Vi gör det bra på Puerto Rico. Jag kommer Gå Ner ett Kilo I Veckan att gå dit på tisdag. Det gör enorma framsteg. Vi får vägarna öppna, vi får mycket saker gjort på ett rekordklipp. ‘ Presidenten tillbringade mycket av veckosprängningskritikerna och ‘politiskt motiverade ingrepp’ som har ifrågasatt hans förvaltningens engagemang för hjälpinsatser i Puerto Rico. Han är Viktminskning Tabletter planerad att besöka den ödmjuka ön på tisdag.

NFL ‘S NEW’ NORMAL ‘: Dussintals NFL-spelare tog ett knä under nationalsången när andra satt eller höjde sina nävar före spelen på säsongens vecka 4, en dag efter president Trump tweeted att det var’ mycket ‘ viktigt ‘för spelare att stå. Bland de spelare som knäböjde söndagen: hälften av San Francisco 49ers, arbetslös quarterback Colin Kaepernicks tidigare lag. Niners släppte en video av idrottarna med bildtexten: ‘Tillsammans.’ Deras motståndare, Arizona Cardinals, stod. Så mycket för saker som återgår till normala i NFL. Fortfarande var antalet knälspelare nere från förra helgen, när mer än 200 idrottsmän tog ett knä efter att Trump slog ut på atleter som protesterar under nationalsången. Högsta domstolen är tillbaka i sessionen idag efter sommarfördjupningen och står inför ett antal högprofilerade fall Gå Ner I Vikt På En Vecka som kan vara viktiga för president Trump och hans agenda. Bland de problem som står inför högsta domstolens nya session: (1) Religiös frihet, och om en Colorado-bager kan sanktioneras för att vägra att skapa en bröllopstårta för samma sexpar, i strid med hans uttalade kristna övertygelser (2) Voter redistricting, och hur mycket statliga lagstiftare kan använda partisan gerrymandering, manövrar som har gynnat republikaner de senaste åren (3) Integritetsrättigheter, testning av gränserna för polisens spårning av en misstänkt från hans digitala fotavtryck

Vad sägs om president Trumps så kallade ‘reseförbud’? Det här fallet är i väntan för tillfället, eftersom Trumps ursprungliga order för en 90 dagars paus i resor från sex nationer har förfallit och presidenten har utfärdat en ny policy som begränsar resor i obestämd tid från nio nationer. Högsta domstolen avbröt planerade muntliga argument och kommer sannolikt att slänga frågan tillbaka till de lägre domstolarna.

Varför är det här? Trump har mycket ritt på vad Högsta domstolen gör och möjligheten till en ny ledig tjänst. Källor nära rättvisa Anthony Kennedy säger att han seriöst överväger pensionering och kanske inte stannar på bänken för Trumps hela första sikt. Rykten om Kennedys pension var vid en feberkvot i juni i fjol. Den nya termen börjar dock med den 81-åriga rättvisan fortfarande ombord, hans unika inflytande som domstolens ‘swing’ -röstmedlem intakt.

FOX NEWS ‘NEW DAYTIME LINEUP PREMIERES I DAG: Två nya show kommer att premiere idag som Fox News Channel lanserar sin kraftfulla, nya dagstidning. ET. ET; Dana Perino kommer att förankra’ The Daily Briefing with Dana Perino, ‘vardagar klockan 14:00 ET . ET.