keepall

Skytte misstänkt arresterat efter barrikadesituationen vid Williamsburg-affären

Skytte misstänkt arresterat efter barrikadesituationen vid Williamsburg-affären

WILLIAMSBURG, Va. (WAVY) Den misstänkte av en skytte i Williamsburg är nu i förvaring efter en barrikadssituation vid en auto-kroppshandling som varat flera timmar.

York Poquoson Sheriff Office säger att en man var barrikad i Ebby Body Shop på andra Street, utanför Merrimac Trail. Barrikadsplatsen ledde till lockdowns och stängningar i det omgivande området.

Enligt York Poquoson Sheriff Office gick misstänkt in i Auto Painting Collision Repair med en pistol och riktade en anställd som han hade en personlig fråga med.

En man hade skott flera gånger.

Michael Sean Taylor. Kredit: Virginia Peninsula Regional Fängelse

Michael Hudginsand hans anställda på Holiday Chevrolet Cadillac var just öppna för dagen då de hörde ett mycket okänt ljud.

hörde skott, men visste inte om de var skott, sa Hudgins. trodde det var en bilbackfiring. sheriffkontoret säger att flera anställda snabbt flyttade skyttoffer utanför verksamheten till en parkeringsplats där medics kunde tillhandahålla första hjälpen. Mannen togs till Riverside Regional Medical Center i Newport News. Han är enligt uppgift i stabil skick vid den här tiden, sade Gå Ner I Vikt Snabbt Piller Viktminskning Tabletter sheriffkontoret i ett pressmeddelande.

sprang i byggnaden och slog honom tillbaka ur byggnaden, sa Hudgins. hjälpte bara till var vi kunde få honom säkert där ambulansen kan hämta honom. var nio anställda i byggnaden vid tidpunkten för skytte.

detta utspelade där var ett gisslan som Mr. Taylor snabbt släppte, sa sheriffen Danny Diggs.

Deputerade försökte förhandla med Taylor i timmar. Diggs säger att Taylor frågade vid en tidpunkt att prata med några familjemedlemmar som underlättades. Dock försämrades situationen. Enligt Diggs, Taylor av kontakt med förhandlare. Några av Taylor-åtgärder ledde sheriffkontoret att tro att situationen inte skulle sluta bra om inte åtgärder gjordes.

Fyra omgångar av gas användes så småningom innan brottsbekämpning gick in i verksamheten. Ett högt slag blev hört på scenen vid den tiden, som Diggs säger var en avgift som brukade bryta dörren. Deputerade sedan en taser och Gå Ner I Vikt På En Vecka tog Taylor i förvaring utan incident, säger Diggs.

Taylor har anklagats för försök till första gradersmord, skjutning i en ockuperad byggnad och användning av en skjutvapen i brottmålsuppdrag.

10 På din sida fick veta att offret är bosatt i Hampton. En kvinna utanför hemmet identifierade sig som offret fru. Hon sa att den misstänkte är en vän.

Grannar i blocket beskrev offeret som en fin man som skulle ha något för dig.

Lt. Dennis Ivey sa att människor inom företag eller bostäder i närheten av Ebby rådde till skydd på plats. Människor blev ombedda att undvika området.

Sheriffkontoret bad samhället att avstå från att använda sociala medier för att prata om händelsen. De hoppades att de var depåer säkra.

Sentara Williamsburg Regional Medical Center. Kredit: WAVY / Walter Hildebrand

Området runt Second Street stängdes under flera timmar under situationen.

VDOT-tjänstemän tweeted tisdag att en händelse på VA 143 (Merrimac Trail) söderut vid milmarkeringen 34 som ligger strax utanför andra gatan stängde alla norra och södra banor.

Med den misstänkta skytten i förvaring förväntades trafiken återupptas runt det området i kort ordning.

Sentara Williamsburg Regional Medical Center placerades ursprungligen på låsningsdag tisdag, på grund av en rekommendation från polisen, men har återgått till normal verksamhet.

Flera byråer assisterade York Poquoson Sheriff Office, inklusive Williamsburg Police, James City County Police, ATF, FBI och Virginia State Police, liksom eldstadierna York, Newport News och James City County.