keepall

Skäl till att du kan börja semester

Skäl till att du kan börja semester

Nu när Halloween är över är det dags att förbereda sig för årets bästa tid. Det är rätt: semestern. Naturligtvis, det tacksägelse, men när var det någonsin så spännande som dess motparter i december? Medan vissa kanske tror att november är lite för tidigt för att börja ha på sig dessa tröjor, är det några anledningar till varför det är okej att börja önska folksemester! är över

Först och främst är klä upp semestern klar. Det har varit tillräckligt med knappt klädda poliser och kaniner i ytterligare 365 dagar. Nu kan du ta ut din inre Regina George och klä upp som en av Santa’s helpers.

Prova som du kanske, men att Gå Ner I Vikt Snabbt Piller ta igenom varje semesterfilm kommer att ta lite tid. Dessutom har du TV-specialerbjudanden, Netflix-utgåvor och alla de konstiga Hallmark-filmerna.

Du kan inte lyssna på all den semestermusik ditt hjärta önskar

Det är aldrig Gå Ner ett Kilo I Veckan en dålig tid att börja lyssna på de goda gamla klassikerna. Vem vill inte höra It Snow på repetition varje dag?

Du måste sträcka ut merrimentet så länge som möjligt i den här mörka världen.

Låt oss vara riktiga, det finns många dåliga saker pågår i världen och Gå Ner I Vikt På En Vecka december ringer i en tid som välkomnar och älskar vibbar. Det ger dig också en riktigt trevlig ursäkt för att stanna i och hantverk, webbshop eller titta på filmer ensam .

Snapchat-filtret är redan här.

Ignorera hund- och kaninfiltren, eftersom Snapchat redan introducerar dem för semestern. Vi välkomnar alla newfeatures med öppna armar. Ta med på snögubbefiltret !!

Hur annars kommer du att få dig igenom resten av din midterms och finalen?

Ingenting kommer att lysa upp att studera som någon varm kakao, en mysig blanketand en tallrik med semestervaror. Plus, när du misslyckas med de här midtermerna, för att du gjorde allt för mycket semester shopping, kan du återvända till ditt vinterunderlands komfort hemma.

Du kan inte säga att en Thanksgiving-snickeri är bättre än twinkly-ljus, oavsett hur stor en Hunger Games-fläkt du är.