keepall

Skämma på Quakertown skoldistrikt för att avbryta kungens helgdag

Skämma på Quakertown skoldistrikt för att avbryta kungens helgdag

Hon producerar också den populära Sexy Singles-funktionen som varje sommar spotlights de hetaste ungkarlerna och bacheloretterna i Philly och Oprah-stilen Favorite Things Holiday Gift Guide / Giveaway. Armstrong visas regelbundet på lokal TV och radio. Innan hon gick med i Daily News jobbar hon på Washington Post, Associated Press och andra medier. När hon inte är på jobbet, tycker Armstrong om att delta i områdena vägarna, reser till främmande länder och tittar på riktigt dålig verklighetstv.

Dålig flyttning, Quakertown. Måndagssemestern är helig. Det är en tid att reflektera. Kanske lyssna på några av kungens kända tal och frivillig för en orsak som är större än dig själv. Det är en federalt erkänd amerikansk tradition som firar hur långt vi kommer som en nation för att bekämpa rasfördomar och orättvisa. Vilken dumpning som helst vinner av kulturell okänslighet och vitt privilegium.

Vad distriktet har gjort förolämpningar kung arv och hela borgerliga rörelsen. Den skickar också ett felmeddelande till imponerbara unga människor, varav några verkligen skulle kunna dra nytta av att se på den gravitas som denna nation har kopplat till semestern.

Quakertown är den första. Varje så ofta hörs du om något distrikt som tycker att det är OK att beställa barn till klass på MLK Day.

Behöver du en extra dag i skolåret? Varför inte avbryta presidentsdagen? Eller lägg till en dag på slutet av den akademiska kalendern?

bör inte ta en raketforskare för att bestämma vilken som skickar ett mer kulturellt känsligt budskap, säger Todd Bernstein, grundare och chef för Philadelphia King Day of Service. verkar för mig, om du är en smart och känslig person och du har den dikotomi, bör det inte vara ett svårt beslut.

Quakertown-distriktet, som är övervägande vitt, skapade rubriker efter att fans kallade Cheltenham High School cheerleaders whores, tikar och n-ord under ett fotbollsmatch på Quakertown Gå Ner ett Kilo I Veckan High i Bucks County. Cheltenham-eleverna, som för det mesta är svarta, sade också att motsatta fans drog sig på dem, säger att livet inte spelar någon roll och skjuter mig. När de lämnade, Cheltenham bussar var pelted med stenar.

Till Quakertown-krediten sköljade skolans tjänstemän Gå Ner I Vikt På En Vecka offensiteten. Superintendent William E. Harner bad om ursäkt och erkände offentligt att det som hände hade varit en enstaka händelse. Buck Foundation.

Tidigare i veckan berättade Harner för mig att styrelsen hade bestämt för ett år sedan att använda kungens helgdag som en nödsnow-dag.

var en styrelse godkänd make up dag, sade han.

Men den enda federala semestern på distriktet 2017 18 akademisk kalender som listades som en möjlig nödsnow snöre dag är kungens helgdag. Presidents Day den 19 februari är en garanterad ledig dag. Men 16 februari utsågs som en möjlig snödöddag.

I ett e-postmeddelande Går Man Ner I Vikt till Quakertown-samfundet skrev Harner att lärare i socialt lärande skulle inkludera information om kung och hans arv i sina lektioner på måndagen.

Konung betydelse och arv för grundläggande mänskliga rättigheter, respekt och tolerans bör inte gå vilse på någon, sa han i e-postmeddelandet. är inte på mig och inte heller skolstyrelsen.

skolor tar tillbaka i tjänstedagar, förkortar påsklovet, [tack] dagar i slutet av skolåret, klagade på en Quakertown-mor som bad att hennes namn skulle hållas kvar eftersom hon sa att hon fruktar bakslag. hoppas allvarligt att distriktet har underbara planer för en dag att lära våra barn om MLK, vem den här mannen var och hans vision men jag är inte hoppfull.

Jag kommer ihåg att jag är en student och står ut i det kalla året efter år på Capitol Hill som visar att kongens helgdag godkänts. Det betydde så mycket. Att se det disrespected som detta tar mig tillbaka till hur väldigt spirituella kritiker ifrågasatte om kung som begick sitt liv till social rättvisa var till och med värd en sådan ära.