keepall

Skär ditt eget julgran

Skär ditt eget julgran

I generationer har familjer från hela Front Range gjort en tradition av julgransjakt i bergen väster om Denver. En resa till att skära ett julgran ger en minnesvärd semesterupplevelse, oavsett om det är en hel dag eller en helhelg. Arapaho och Roosevelt National Forests erbjuder två julgransskärningsområden för att göra din upplevelse roligare. Julgranstillstånd för de två områdena är tillgängliga för 10 dollar per träd och är begränsat till högst fem tillstånd per person.

Elk Creek Cutting Area ligger väster om Fraser och Winter Park. Från Fraser, resa västerut på länsväg 72 till skärningsområdet ingången.

Detta speciella skärområde är öppet från 3 december till 10 december 2016. Snöskotrar och ATV är inte tillåtna i skärområdet.

Du måste köpa dina tillstånd i förväg. Inga tillstånd kommer att finnas tillgängligt för köp vid grindarna på skärområdet och tillstånd är inte längre tillgängliga via post. Tillstånd är tillgängliga sju dagar i veckan på Murdochs, Winter Park Chamber of Commerce, Grand Lake Chamber of Commerce och Granby Ace Hardware. Se nedan angivna timmar 1 till 6 januari. De flesta vägar kommer att stängas för motorfordon efter november. 17, men snöskotrar eller skidor kan användas för att komma åt mycket av distriktet.

.Country Ace Hardware 627 W.Murdoch s Ranch Home Supply 541 Zerex St.

.

.

Red Feather Lake skärområde:

Red Feather ligger ungefär en timme väster om Fort Collins. Från Fort Collins ta motorväg 287, 21 miles norr till Livermore. Vid Livermore sväng vänster in på County Road 74E (Red Feather Lakes Road). Följ Red Feather Lakes Road 16 miles och sväng vänster in på County Road 68C (Boy Scout Road). Följ Boy Scout Road i sju miles. Skyltar eller skogspersonal leder dig till området.

Skärdatumet är 3 december till 11, 2016 för detta område. Skogservice Fort Collins och Greeley kontor. Besöksbyrån i Fort Collins är öppen måndag tisdag Gå Ner I Vikt På En Vecka och torsdag fredag. Ring 970 295 6700 innan du anländer för att säkerställa att någon som kan sälja tillstånd är tillgänglig. Tillstånd kommer att finnas tillgängliga på plats Gå Ner I Vikt På En Vecka för kontanter på helgerna only.Cash onlyCash only. På plats vid Red Feather Lake skärande område helger bara. Enbart kontanter.

Glöm inte att ta med din handsaw eller axel (motorsågar är förbjudna), vinterkläder, vatten, varma drycker och snacks, släde för att dra träd eller småbarn, utrustning för lastning av träd och fordonssäkerhetssats som kan innehålla en spade, filt , första hjälpen kit, etc. Viktigast, se till att ditt fordon har fyrhjulsdrift (inte allhjulsdrift) eller kedjor eller dragaggregat (inte strumpor). Detta krävs.

Vi förbehåller oss rätten att ta bort eventuella kommentarer som bryter mot våra grundregler, är spammy, NSFW, ärekränkande, oförskämd, hänsynslös till samhället etc.

Vi Går Man Ner I Vikt förväntar oss att alla ska respektera andra kommenterare. Det är bra att ha meningsskiljaktigheter, men det finns ingen anledning att agera som en ryck.

Använd dina egna ord (kopiera och klistra inte från någon annanstans), var ärlig och låtsas inte vara någon (eller något) du är inte.

Vårt kommenterande avsnitt är självpolicy, så om du ser en kommentar som bryter mot våra grundregler, flagga den (musen längst till höger om kommentarens namn tills du ser flaggssymbolen och klicka på den), då ska vi granska Det.