keepall

Skådespelare Charlie Sheen meddelar att han har hiv

Skådespelare Charlie Sheen meddelar att han har hiv

uppskattas ha HIV, med många av dem omedvetna.

För en del av intervjun gick Sheen samman med sin läkare, Dr. Robert Huizenga, som sa att starka antivirala droger har undertryckat viruset. Hiv-nivån i Sheens blod är ‘odetekterbar’, sade Huizenga och uttalade att han inte har AIDS.

‘Han är helt frisk,’ sade Huizenga och tillade att hans egna angelägenheter var för Sheens ‘substansmissbruk och depression från sjukdomen mer än vad HIV-viruset kunde göra för att förkorta sitt liv, för att det inte kommer’.

Sheen sa tidigare att han var ‘så deprimerad av villkoret att jag var därmed att jag gjorde mycket droger, jag dricker alldeles för mycket.’ Han sa att han för närvarande inte missbrukar droger, men han lovade att han ‘dricker fortfarande lite’.

‘Mina fester dagar ligger bakom mig,’ sa Sheen i ett ‘öppet brev’ som släpptes via e-post. ‘Mina filantropiska dagar är framför mig.’

Frågad av Lauer om han förväntade sig ‘en skandal av rättegångar’ från tidigare sexpartner som påstod att han smittade dem, sa han dåligt, ‘Jag är säker på Gå Ner ett Kilo I Veckan att det är nästa.’

Men i Kalifornien, där Sheen är bosatt, kan en person endast bli belastad med en brott, om de är medvetna om att de är HIV-positiva och engagerar sig i oskyddat sex med en annan person med den specifika avsikt att exponera dem för sjukdomen.

Sheen kan eventuellt Viktminskning Tabletter bli stämd i civilrättslig domstol av några partner som han inte redan har avgjort med, med den mängd skador som de skulle återkräva bestämd av en domare eller jury.

Med sin offentliga uttalande sa Sheen att han hoppades på att minska stigma och skam som fortfarande kände av några andra som diagnostiserats med hiv, liksom av dem som är ovilliga att testa i första hand.

‘Jag har ett ansvar nu att förbättra mig själv och hjälpa många andra människor’, sa han. ‘Och förhoppningsvis med vad vi gör idag kan andra komma fram och säga’ Tack, Charlie, för att sparka dörren öppen. ”

Upplysningen var det senaste kapitlet i Sheens huvudreklam. De senaste åren ledde droger och alkoholmissbruk till att han blev sparkad av CBS ” Two and a Half Men ‘2011 efter en explosiv smältning som inkluderade att ringa showen s producent ‘en Gå Ner I Vikt På En Vecka förorenad liten maggot’.

Hans eskapader omfattade också uppenbarelsen som han spenderade mer än $ 50 000 som en klient av ‘Hollywood Madam’ Heidi Fleiss ‘prostitutionsring.

Sheen hade blivit en omedelbar filmstjärna i hans tidiga 20-tal med två dramaserier, ‘Platoon’ (1986) och ‘Wall Street’ (1987), och hittade framgång med storskärmskomedier, inklusive ‘Major League’ (1989) och ‘ Hot Shots! ‘ (1991).

År 2003 debuterade ‘Two and a Half Men’ på CBS och spelade Sheen som kvinnlig karikatyr Charlie Harper. Det gjorde Sheen till en av TV: s högsta betalda skådespelare och högst upp på TV: n var den mest sedda siten. Det slutade sin körning tidigare i år, med Ashton Kutcher som steg in för den sparkade Sheen.

År 2012 återvände Sheen till TV i ‘Anger Management’, en FX-sitcom anpassad från filmen med samma namn.

Sheen har varit okej tre gånger, första gången för att modellera Donna Peele på 1990-talet.

Han och skådespelerskan Denise Richards var gift från 2002 till 2006 och har två döttrar. Sheen och fastighetsinvesterare Brooke Mueller wed i 2008 och skildes 2011; de har två söner.

‘Brooke har blivit översvämd med samtal från vänner och familj. För att kunna tänka sig, kan Brooke bekräfta att hon och pojkarna inte är HIV-positiva, säger Steve Honig, en talesman för Mueller, i ett email.

Centren för sjukdomskontroll och förebyggande åtgärder rekommenderar att alla mellan 13 och 64 år har ett HIV-test minst en gång som en del av den rutinmässiga hälsovården och att människor försöker testa om de har sådana riskfaktorer som att ha haft sex med någon vars HIV-status som de inte visste.