keepall

Slaget på Holiday Bulge Bootcamp börjar nov

Slaget på Holiday Bulge Bootcamp börjar nov

Högsäsongen är på väg att börja och så kommer alla godis som följer med det. Det finns förmodligen mycket Halloween godis i huset och på jobbet. Thanksgiving är en och en halv timme bort.

Från Halloween till och med nyår s är den genomsnittliga viktökningen bland amerikanerna fem till åtta pund. För att undvika ‘holiday bulge’, bör du fokusera på tre mål: 1) Gör övning en prioritet, 2) Moderering i att äta och dricka, och 3) vikthantering.

Att göra träningsprioritering under semestern (och alltid) är nyckeln till att överleva säsongen. Övning bränner inte bara extra kalorier för att bibehålla vikten, men det hjälper också till att minska stress, vilket är viktigt under semesterperioden. Det är viktigt att ställa realistiska mål för din träning under denna upptagna tiden på året. Syfte att träna 30 minuter om dagen och, om det är nödvändigt, är det OK att bryta upp det i 10 minuters mellanrum hela dagen. Förutom den strukturerade träningen, kom ihåg att du kan ge dig själv mina träningsövningar genom att parkera din bil längre bort, gå till jobbet eller ta trappan, och Gå Ner ett Kilo I Veckan på den semestern kan du få motion genom att sparka upp dina klackar och dansa.

Ett annat tips för att träna under semestern är att träna omedelbart på morgonen innan dagens krav ställer dig. YMCA of Austin erbjuder den 8: e årliga ‘Battle the Holiday Bulge’ Boot Camp. Denna klass är inriktad Viktminskning Tabletter mot alla träningsnivåer och är ett utmärkt sätt att hoppa på träningspasset, bryta igenom en fitnessplatå och slå den där semesterbulten. Måndag, onsdag och fredag Framsteg dokumenteras för att visa dina resultat. Två instruktörer kommer att motivera dig att driva dina gränser, öka din styrka och uthållighet och hjälpa dig att uppnå dina fitnessmål. Ett åtagandeavtal måste undertecknas vid registreringstidpunkten. Sessionerna börjar måndag den 19 november och går igenom fredag ​​den 21 december. Den första veckan av klasserna kommer att vara 19 november, 20 och 21 och ingen klass den 23 november. Registrera online eller sluta med Y ‘ s reception. Kostnaden är $ 35 för medlemmar och $ 85 för nonmembers.

Nu när du har ett grepp om att träna under semesterperioden, låt oss vända oss till hur vi kan äta och dricka i måttlig mat. Att äta och dricka i mått betyder inte att du måste känna sig berövad på en festfest eller att du måste lämna en fest känner sig hungrig. När du deltar på ett semesterparti kan du laga en hälsosam mat som du gillar och fylla på de hälsosammaste matvarorna och sedan äta mindre delar Gå Ner ett Kilo I Veckan av de mindre hälsosamma livsmedel. Kom ihåg att det är viktigt att ge dig själv tillåtelse att äta med måtta hela året så du är inte frestad att överge sig i de livsmedel du har begränsat dig från att äta. Var medveten om att alkohol ökar aptiten och sänker hämningarna, vilket kan få dig att dricka mer och göra dåliga matval. Också stå inte vid matbordet och undvik att tänka på maten under en semesterfest. I stället fokusera på folket och flytta runt i rummet för konversation.

Slutligen koncentrera dig på vikthantering över viktminskning. Om du försöker fokusera på den sociala delen av säsongen istället för maten och fortsätta att utöva motion på din dag, borde du kunna behålla din vikt så att du inte behöver starta ditt nyårs mål på ett underskott. Du har kontroll över din livsstil, och om du tar tid att planera i förväg, kan du göra det genom semestern utan att tippa vågorna uppåt.

ArticlesFire förstör populär Mazeppa barUPDATE: Fyra hålls i samband med dödlig skyttePolitisk utredning skjuter ljus på övergrepp från John Adams chefFriends säger att skottoffer handlade om hans familjBarns basket: Flytta till Auditorium en källa till contentionMan debiteras i andra kriminella sexuellt beteende caseHotel Carlton röster genererar etik klagomål27 år, 300 meter, 1 fantastisk utsiktFire tystnar musikhistoria i MazeppaAlleged stöld gnistor tvist mellan Dodge County tidningar.