keepall

slagna elfen på hyllan

slagna elfen på hyllan

SAN JUAN, NM En Sheriff’s Office i New Mexico undersöker en semesterskräck efter att en anställds familj vaknade till en ‘grym scen’ av en slagen elf på hyllan.

Shane Ferrari, en kandidat som körde för Sheriff of San Juan, tog på sin Facebook-sida för att publicera de nya nyheterna.

‘Misstänkt i vårdnad’, skrev Ferrari tillsammans med en provisorisk mughot av Josie, Ferrari-familjens Gå Ner ett Kilo I Veckan älskade hund som också var smeknamnet ‘The Mutt’ i utvecklingsfallet.

Ferrari använde ordentligt brottsbekämpande sätt i sin post för att beskriva scenen.

‘Den 3 december 2017 på cirka 0800 timmar vaknade boende i Ferrari-hushållet till en grym scen’, skrev Ferrari. ‘Älskade älv, Holly jul hittades slagen i vardagsrummet.’

Ferrari sa att bevisen Viktminskning Tabletter hittades snabbt pekade den ledande misstänkt i utredningen till Gå Ner I Vikt På En Vecka Josie som elf s kropp hittades nära doggie dörren, ‘en känd hangout av Josie’ s. ‘

Josie flydde efter en mindre kamp och han blev anklagad för mord, manipulering med bevis och flykt.

Ferrari sade att hans inlägg nått 375 000 personer inom 24 timmar efter inlägget. Eftersom det har delats nästan 30 000 gånger, sa Ferrari att han skulle fortsätta att uppdatera allmänheten om utredningen som ledde till rättegången.

Sedan dess har han skrivit ett foto av Josies ‘skamsläpp’ som elva demonstranter var uppstött i protest. Om du vill fortsätta att följa utredningen kan du följa Ferraris Facebook-sida här.