keepall

Slank i tid för stranden

Slank i tid för stranden

Rubrik på stranden och orolig för att komma in i badkläderna?

Idag och hela denna vecka kan Mail ha svaret. Dukan Diet har varit en av de mest populära viktminskning planerna i Storbritannien sedan den lanserades här i april 2010 brukade hertiginnan av Cambridges mor Carole Middleton att smala ner före det kungliga bröllopet.

Devied av den franska doktorn Pierre Dukan, har denna högprotein, låg fetthalt planen krediterats med snabb viktminskning för dem som hittar dieting en kamp.

I hjärtat är ett erkännande av nöjen att äta, vilket gör Dukan till det perfekta sättet att komma i form för din sommarlov.

Dukan Holiday Diet, som Dr Pierre Dukan har anpassat sig speciellt för Mail och fortsätter hela veckan i detta papper, hjälper dig att få bikini redo och hålla på målet medan du är på semester.

Börja idag och du kan förlora upp till 7lb i helgen. Då, som vi kommer att förklara denna vecka, kan du fortfarande äta den goda maten du älskar och njuta av ett glas vin varje dag medan du är på Viktminskning Tabletter semester.

Som Mail avslöjade på lördag börjar Dukan Holiday Diet-sparken med en kort, skarp attackfas, detaljerad nedan, under vilken du kan äta obegränsade mängder kött och fisk (men inga feta mejeriprodukter), fortsätter efter en till tio dagar (beroende på hur mycket vikt du måste förlora) till kryssningsfasen, under vilken proteindagar växlas med dem när du kan lägga till obegränsad sallad och grönt.

Vi kommer att förklara kryssningsskedet i morgon.

Dr Dukan säger att detta initiala korta, skarpa chockstadiet av kosten, som dina GRATIS receptkort täcker, är så effektivt eftersom det begränsar kroppen till endast proteinförsörjning.

Proteiner är täta livsmedel som passerar långsamt genom matsmältningssystemet. När de metaboliseras produceras kemikalier som Gå Ner ett Kilo I Veckan kallas ketoner, vilket gör att du känner dig full, så du är mindre benägna att få de begär som äventyrar din viktminskning.

Proteiner är låga i kalorier jämfört med fetter och kolhydrater, och deras komplexa struktur innebär att du bränner mer kalorier som bearbetar proteiner än vad du gör någon annan mat. Reglerna i Attack-fasen är enkla.

Drick två liter vatten om dagen, gå i 20 minuter och undvik smör och olja.

Ät så mycket som du vill, när du vill ha några livsmedel på följande lista. Allt som inte finns på listan är förbjudet.

Mager kött, kalvkött eller kanin, men inte fläsk eller lamm. Trima allt fett och undvik feta skär. Ät kött grillat, rostat eller kokt utan smör, olja eller grädde, eller ‘torkt stekt’ efter gnistrande yta på en stekpanna med några droppar vegetabilisk olja på kökspapper.

Speciellt märkt lågfett skinka (skära eventuellt avskalning) och torkat biff (bresaola).

Lever (nötkött eller kyckling). Håll Går Man Ner I Vikt dig till 3 4 äggulor per vecka om du har högt kolesterol, men det vita kan ätas utan begränsning.