Fotbollströjor dam rea

Vecka Fem College Fotboll Rapport + Vecka fyra NFL Picks

Gör backseat passagerare. det rätta sättet att hålla fotbollströjorna? Många människor gör några misstag att hålla fotbollströjor i garderoben. Fotbollströjorna är helt enkelt kläder, dessutom belagda med vackra minnen och ursprung. När du var i gymnasiet, sluta bli din uniform den särskilda tävlingen för mästerskapet. Kan kanske vara senast din förälder gav till för din 18 års jubileum. De är värdefulla och måste behandlas bra och välskötta.

Nästa är att du borde handla för ett fåtal färgproblem som gör att du kan färga formuläret på den billiga fotbollströjan. Skugga som ska väljas borde inte vara mycket för annorlunda inom färgtonen. Alla vet att de faktiska djupa färgerna träffas och specifika ljusfärger får varandra. Om du inte matchar området, kommer dina tröjor att vara inklusive en typ av misslyckade bekymmer.

Om du ofta sett en riktig NFL-tröja som hänger på väggen inom en fotbollsklubb, måste du förstå hur stor de blir. Det är ingen överdrift att två personer kan passa bekvämt in i dem. Dessa autentiska tröjor är utformade endast för jätte män som har ännu större axelkuddar. Medan jag inte menar att du inte kan få de autentiska, får du också autentiska skräddarsydda NFL-tröjor, förutom det mycket höga priset.

Sedan, inne i den säkra händelsen har sittplatser som bidrar till att ditt barn blir bekväm. Till exempel i Mad Madts-spelen kommer ett barn att ha sitt eget säte. Men på NFL eller billiga college fotbollströjor spelar och då finns det bara en hård bänk att ta plats så åskådarna står mest i tid, deras barn kan inte se, så njut av att äga rum. Det blir väldigt tröttsamt för vårdnadshavarna, och barnen tycker inte om att sitta i sitsen på egen hand.

Jag har bevittnat alltför många tränare förstärks av det militära tillvägagångssättet, vilka kemiska ämnen är oense med billiga fotbollströjor. Det är en inverkan på att hantera ett strikt disciplinerat lag mot en militär operation. Uselös konditionering och övningar visar att tränaren inte vet vad han gör och täcker den genom att köra dessa löjliga ‘boot camps’. Kom ihåg att hjälpa till att hålla det ljus och ha kul.

Betters, som började sin college karriär i Montana, hade tre tacklar om Redskins. Han stannade bred mottagare Charlie Brown på ett skärmkort, och han tog ner John Riggins två gånger.

Som en Penn State-grad kan jag på ett rättvist sätt påpeka att jag är glad att se den unga mannen lämna Columbus. Laurinait kan vara en linjebacker med enastående sluthastighet och hantering av sannolikhet. Han kan använda loppet, få möjlighet till quarterback med lätthet och till och med försvara passet i mitten. Enkelt uttryckt, Laurinaitis har ganska mycket alla mentala och fysiska egenskaper med avseende på en av dina bästa linjespelare i videospel inom 3-5 år.

Kungaloosh! Sätt på din öra och gå med mig i stalking den personliga datorn. Läs mer av mina Disney Travel Examiner-artiklar eller arbeta med en gratis prenumeration.