Article

Facebook-post gör döende New Bern

Facebook-post gör döende New Bern

COVE CITY, Craven County Sara Webber är bara 41 år gammal.

Hon sa om du berättade för henne den här gången förra året, kanske hon inte bor för att se en annan jul, hon skulle ha sagt ‘No way.’ Nu är hon den sista som är den mest speciella. Webber, en mamma på fem, diagnostiserades med njurcancer i nivå 4 i december. ‘Så vi har kämpat för ett år och i år fick jag veta att det var det,’ Webber sa.

Hennes döende önskan. att ha ett julgran täckt i änglar.

‘Jag ville ha ett ängelträd så mina barn och mina yngre barn kunde faktiskt ta dessa och rädda dessa och veta att deras sista jul med sin mamma var med en massa änglar och de kommer alla att övervakas,’ sa Webber.

Sara mamma tog på Facebook för att be om hjälp och blev chockad över svaret.

‘Det nästa jag vet har jag 85 aktier, så det är precis som’ poof ‘, som vi inte visste att det skulle göra det, säger Betty Taylor, Sara’s mother.’ Jag tänkte om hon kunde få ett dussin som skulle vara trevligt, men det har verkligen blommat. ‘

Nu, varje dag kommer änglarna i posten tillsammans med välbehag från främlingar. Det ger Sara och hennes familj något att se fram emot.

‘Även om jag önskar att jag hade ett annat mirakel, kommer vi bara att ta det ängelträdet som vårt mirakel eftersom det varje dag ger henne något att se fram emot och vi tar det, säger Susan Painter.

För Sara har änglarna och de människor som skickar dem påmint henne om den sanna betydelsen av jul.

‘Dessa änglar betyder mycket, men de som har det som rallied bakom mig och lyfte mig. De betyder också mycket,’ sa Sara.