Article

Faciliteter Tekniker och Inglaterra

Faciliteter Tekniker och Inglaterra

Este emprego est vencido. Klicka här för att hitta nya och mer.

Empregos no CareerMine väntar på motiv. Det är viktigt att du är medveten om att du är medveten om att du kommer att bli medveten om vad du gör. Existe a possibilidade da vaga ainda estar aberta, masmais provvel que tenha sido preenchida ou cancelada; caso contrrio ainda estaria no CareerMine.

Recomendamos que voc nej contate a empresa ou a agncia sobre esta vaga, ou qualquer vaga vencida, com o objetivo de obter emprego. Empresas com frequncia penalizam candidatos que se utilizam de outros kanais inga estabelecidos para contatar o empregador sobre oportunidades de emprego. (Empregadores deixaram claro no passado, que pesquisar empregos vencidos e contat los questionando sobre sua situao, om destes kanais no estabelecidos.)

Vår kund är baserad i Nottinghamshire, England. De ger expertråd och kreativa lösningar för att hantera de offentliga säkerhets- och miljöfrågor från kol och metallgruv. Vi har en ambitiös 5 års plan för att utöka våra tjänster, ge råd och tjänster till regeringar och offentliga organ i Storbritannien och utomlands. För att övervaka entreprenörsverksamheten och att svara på nödsamtal är det nödvändigt att du arbetar utanför normala arbetstider när det behövs, vilket också kan innefatta roterade helger. Rollen skulle helst passa någon från en mångsidig anläggning eller kontorledning.

Ansvar för vår anläggningstekniker:

De letar efter någon som kan hantera igenom för att lösa eventuella FM-relaterade problem eller förfrågningar. Proaktivt arbeta med småverksprojekt och genomföra grundläggande underhållsreparationer på byggnadsväv. andra allmänna underhållsuppdrag som bladröjning, bortskaffande av avfall etc.

Detta kommer även att omfatta PAT-test, övervakning av uppvärmning och ventilation, vattenhygienskontroller och övervakningsfel i brandlarmsystemet.

Du är också ansvarig för ett antal sidotjänster som kontroller av poolfordon och flyttning av möbler. och även säsongsarbeten som gritting.

Kvalifikationer och färdigheter som krävs för att bli vår utrustningstekniker:

Erfarenhet av att arbeta i en förvaltningskultur och kunskap om lagstiftning och praxis inom säkerhet, hälsa och miljö (SHE)

Erfarenhet av effektiva intressenthanteringsfärdigheter avseende entreprenörer, anställda och hyresgäster Självmotivering, med förmåga att hantera en varierad och omfattande arbetsbelastning

Goda administrativa färdigheter, inklusive underhålls- och provningsrekord mm

Kunna hantera din egen prestation och vara ansvarig för att uppfylla individuella mål

Krävs för att nära kontakt med gruppmedlemmar, andra anställda och värderade hyresgäster

Motiverad att sträva efter att förbättra våra leveransstandarder

Helst är du kvalificerad i och har erfarenhet av allmän VVS, el eller båda

När det gäller att hitta och behålla de bästa människorna ser de till att vi har gott om att erbjuda dig i gengäld.

De vill att våra människor ska må bra om att komma till jobbet och vi hoppas att vi ger dem all anledning att gå den extra milen.

Det varför med möjligheten att utveckla nya färdigheter och ha en spännande och tillfredsställande karriär erbjuder de också:

Statens tjänstepensionssystem, en ny anställd som tjänar mellan, betalar 5,45% av sin månatliga brutto grundlön till sin pension och vi betalar 20,9% plus eventuella bidrag från HMRC

Generös semesterpenning på 27,5 dagar per år (plus helgdagar)

Flexitid våra klocktider är klockan 10.00 klockan 12.00 och klockan 14.00 klockan 16.00 men timmarna på båda sidor kan arbetas flexibelt. Du kan också tjäna extra 6 dagars semester om året genom vårt flexi-system