Article

Fairbanks symfoni erbjuder klä repetitionsföreställning som semester konsert biljetter sälja

Fairbanks symfoni erbjuder klä repetitionsföreställning som semester konsert biljetter sälja

FAIRBANKS Fairbanks Symphony Orchestra Årets mest populära konsert av året, The Design Alaska Holiday Concert, har slocknat i rekordbrytningstid.

I år erbjuder arrangörerna dock biljetter till lördagens klä repetition för gäster som vill höra hela konsertprogrammet. Tidigare har organisationen sålt stående biljetter på konsertdagen för gäster som hoppas kunna fånga en tom sätet. På grund av den aldrig tidigare skådade försäljningen så tidigt, FSOdecided att öppna dec. 3dress repetitionen, om än utan jultomten och den formella klädseln av den faktiska semesterkoncerten den 4 december. Klä repetition är allmänt erkännande och är till reducerat pris på $ 5 för ungdomar (18 år och under) och $ 15 för alla andra.

Klä repetitionen erbjuder samma konsertmusik i samma ordning, inklusive en paus och med det festligt dekorerade scenen. Du kommer också att delta i semestern med att sjunga. Både konserten och klä repetitionen kommer att innehålla University Baptist Church Jubilee Bells, Northland Youth Choir, och Fairbanks Symphony Orchestra och Chorus under ledning av Eduard Zilberkant. 4 december arrangerar orkestern sin årliga vintermassagerare, semestermarknaden och tyst auktion i storalen intill Davis Concert Hall. På semestermarknaden finns donerade presentkorgar och andra saker som du kan bjuda på, liksom Holiday Caf of Dreams (för lite ljusa förfriskningar och bakverk) och bilder med Santa. Fundraiser kommer att börja en före den faktiska konserten, och budet kommer att stängas i slutet av konsertuppehållet. 3 december

Var: Charles W. Davis konserthus, UAF Fine Arts Complex

Kostnad: $ 15 vuxna; $ 5 för åldrarna 18 och yngre. Dessutom kommer biljetter att säljas på Davis Hall Box Office en timme före klä repetitionsprestanda.