Article

Fairfax Halloween Monster Bash är okt

Fairfax Halloween Monster Bash är okt

Jerry Moore, även känd som Karlos Borloff, är den ghoulish värd för lokala offentliga tv-serier ‘Monster Madhouse Live’ som bor för denna tid på året. Den lugna i luften sammanfaller med chill i allas ryggrad när de växlar upp för Halloween, monterar den perfekta kostymen, kartlägger den optimala trick eller behandlingsväg för att få de stora godisstängerna och lining upp den perfekta läskiga filmmaraton. För att fira säsongen, har Moore och den långa vännen John Wood från Fairfax 29 Diner gått ihop för den ultimata Halloween-festivalen.

Från och med torsdag 26 oktober och går fram till söndag 29 oktober, kommer de att vara värd för Fairfax Halloween Monster Bash, med allt du någonsin vill ha från en enorm Halloween shindig. Den här familjevänliga festivalen kommer att ha trick eller behandling, kostymtävlingar, ett urval av ‘monster palats’ för att få din rädsla, en rockkoncert på fredagskvällen med Monster Madhouse och Stormin ‘Norman Band, trefaldiga monsterfilmer varje kväll, utsökt mat så långt ögat kan se, och mer!

29 Diner kommer att servera lite själmat förutom Ghost Roast Grill Cook Off och Barbecue Tent, se till att ingen själ blir hungrig på Fairfax Monster Bash. Fairfax County Police Department och Fairfax County Fire and Rescue Department sponsrar nådigt den spooktacular händelsen.

Varje natt i bash kan deltagarna slå sig in med lite popcorn och bli behandlade till en ‘vem’ s som ‘trippelfunktionen av retro-skräckfilmer. Några filmer du kan förvänta dig att få dig i skrämmande humör inkluderar 1950-lägret klassiker’ Tonåringar från yttre rymden, ‘George A. Romero s zombiemästerverk’ Night of Living Dead ‘, Christopher Lee med’ Horror Express ‘, den uppseendeväckande tysta’ Nosferatu ‘, en skräckuppvisning för åldrarna i’ Dracula vs. Frankenstein, ‘och arch nemesis of Godzilla,’ Gamera: The Giant Monster ‘kommer också att utse.

‘Folk blir så glada över Halloween. Barn planerar året runt för vad de ska klä upp som för att det är en chans att klä sig och vara i kostym och det leder det inre barnet ut i alla som vill klä sig upp och spela, ‘Moore sa och tillade till sin tro att Halloween är årets enda roligaste semester. ‘Att vara rädd är en extrem känsla, det gör att folk skriker eller gråter, eller skrattar, eller holler, men folk älskar att vara spooked och rädd.’

Fairfax Monster Bash är säker på att ha rädsla, vänner och roligt i spader, oavsett om du är utsmyckad i ditt skrämmande monster, gå upp eller snabbare cosplay. Det finns knep och godis att ha haft från den 26 oktober till 29:e.

Fairfax Halloween Monster Bash8421 Arlington Rd., Fairfax, Va.

26 oktober 29

Biljetter: $ 5 och $ 10 Barn under 10 är gratis

ArticlesParking är sådan söt sorg: Red Velvet Cupcakery lämnar Reston Town Center över betald parkering issueFairfax HS-student arresterad för skolan hot, innehav av barnpornografiFairfax man 18, belastad med mordFormer Annandale High School basket spelare hittar framgång i IraqSix lokala medeltida krigare huvudet till nationella mästerskap Lokala samfundskollegier stiger upp för ekonomiskt utmanade studenterGMU-student har arbetat vid Springfields pensionärsgemenskap sedan high schoolThe one day getawayCounty släpper ut resultaten av brand och räddningsdept. sexuella trakasserier på arbetsplatsen på arbetsplatsen föreslår 2,5 procent fastighetsskattökning