Article

Fairgrounds Festival of Lights startar fredag

Fairgrounds Festival of Lights startar fredag

(WIVB) Fairgrounds Festival of Lights är en årlig tradition i Hamburg nu i det 13: e året. Det finns mycket att se och göra för familjer och det är säkert att få dig i semestern.

fortsätt att växa bydelen, promenad runt en del. Vi har 7 dekorerade byggnader med dessa fantastiska skärmar, säger Marty Biniasz, Fairgrounds Marketing Manager.

Från och med fredagen klockan 17.00 kommer Fairgrounds att tändas med mer än en miljon blinkande ljus. Det är den största semesterfestivalen i västra New York och det blir större och bättre varje år.

börja planera vår Fairgrounds Festival of Lights nästan omedelbart efter Erie County Fair. Så även när det 80 och 90 grader vi gräver till jul, sa Biniasz.

När du har sett semesterljusen, finns det fortfarande gott att kolla inuti.

är världens största elva här på Fairgrounds Festival of lights. Jag gör en magisk show 2 och 3 gånger per natt här på Festival of Lights och jag använder publikens volontärer, säger Kandy Kane världens största Elf, och Festival det karnevalsrider som denna karusell eller skriver brev till Santa, Festival of Lights är säker på att hålla hela familjen underhållen och i julen.

alla älskar santa. Inte om du jobbar för honom, är han en uppgiftsmästare, säger Kandy Kane Elven.

du kommer aldrig till Fairgrounds Festival of Lights det här bara en annan sak som gör vår region speciell, säger Biniasz.

tidigt, kom ofta! Jag här fram till dagen före julafton, sa Kandy Kane Elfen. För att kommentera här bekräftar du att du har läst och godkänt våra användarvillkor. Kommenterare som bryter mot dessa villkor, inklusive användning av vulgärt språk eller rasslur, kommer att förbjudas. Var vänlig respektera andras åsikter. Om du ser en olämplig kommentar markerar du den för våra moderatorer att granska.