Article

Familiedagar ut under sommarsemestern

Familiedagar ut under sommarsemestern

Här på Ice Quest har vi allt som dina barn någonsin behöver för en strålande dagsutflykt under dessa varma sommarsemester.

Vi har vår fantastiska Laser Quest-arena fylld med mörka hörn, snurrande ljuseffekter, gömställen, ramper och mycket mer perfekt för barn och vuxna i alla åldrar att slåss, skjuta och ha kul med sina vänner och familj!

Och naturligtvis har vi vår fantastiska Ice Rink, 100% riktig is som vattnas varje dag, Disco Lights, Chart Music och våra Percy Penguins och Bobby Seals gör att du aldrig slutar roligt på isen! Den enda ‘isis’ isbanan i de 3 länen, bra för hela familjen.

Vi har också arkadmaskiner, dansspel, racing spel, söta maskiner, air hockey, biljardbord och en fullt licensierad bar! Öppettider under sommarsemester måndag till torsdag: 10.30 och 19.00 och fredag ​​lördag: 10.30 och 21.00. För ytterligare information ring 01684 575222.

Lördag 23 juli till söndag 4 september Sommar kul för barn

Barn kan följa ett roligt quizspår runt Riverside Gardens. Alla som returnerar en färdig blankett kommer att vinna en ränta för att vinna ett pris. Hämta ett inskriftsformulär från receptionen klockan 11:00. 11:00 till 17:00. Pris: 3,80 6,30. Ringer alla spirande Einsteins! Från det helt praktiska till det rätta kan du ta en tur genom historiens mest spännande uppfinningar och bli inspirerad av våra roliga händer på aktiviteter. (Alla barn är välkomna att delta i Time Travelers Go-evenemangen. Ytterligare 1 kommer att vara Pris: 3.80 6.30 Ta ett förstoringsglas och gå med i vår viktorianska upptäckare för att jaga igenom trädgården för att hitta en massa fascinerande mini-djur. Upptäck mer om buggar och deras livsmiljöer och gör din egen, skumma crawly för att ta hem. (Alla barn är välkomna att delta i Time Travelers Go-evenemang. Ytterligare 1 debiteras vid standardtillträde för varje barn, medlem och icke medlem, till Hjälp oss att finansiera denna underhållningsaktivitet.

Fredag ​​29 juli Musik Mayhem

Vilket instrument har två vassar? Ta reda på genom att komma fram till vår missiska dag. Ta reda på hur musik gjordes före elgitarr.

Fredag ​​den 5 augusti Spinning och vävning

Gå på traditionell spinning, färgning och vävning.

Fredag ​​12 augusti Gör och Mend

En dag med hantverk som använder material från hela huset.

Lördag 13 augusti invånare fri dag

Om du är bosatt i Worcester, kan du få gratis i Greyfriars.

Fredag ​​19 augusti Knight School

Föreställ dig att vara en riddare, svärdstrid och strider. Varför inte prova alla dessa saker på vår Knight School. Normala inträdesavgifter gäller. 1pm 5pm.

Fredag ​​den 26 augusti Wattle och Daub It

Hur brukade folk göra byggnader? Kom och få dina händer smutsiga genom att gå med i våra wattle och daub workshops.

Forge Mill Needle Museum och Bordesley Abbey Visitor Center, Redditch

Fredag ​​22 juli söndag 11 september haj! Myterna och verkligheten

Haj! Utställningen undersöker utvecklingen av dessa gamla och ofta missförstådda jägare. I den här utställningen kommer du att lära dig många fascinerande fakta om hajbiologi och beteende och upptäck hur fantastiskt anpassade hajar är för deras liv i oceanerna. Utställningen har också fantastiska bilder från undervattensfotografen Jeremy Stafford Deitsch och en speciell del i utställningen om bevarande av dessa fascinerande varelser. Klockan 11.00 Telefonnummer: 01527 62509.

Croome Park, nära High Green, Worcester

Fredag, 29 juli, fredag, 5 augusti och fredag ​​12 augusti Kul fredag ​​Aktivitetsdagar

En National Trust Event: Aktivitetsdagar för familjer och barn på varje fredag ​​under sommarsemestern. Välj mellan: Fredag ​​29 juli och fredag ​​19 augusti spionerar jag BUGS !; Fredag, 5 augusti och fredag ​​26 augusti Pond Dipping; Fredag ​​12 augusti och fredag ​​2 september Växa din egen. Barn får sig gratis om de deltar i en aktivitetsdag! Kostnaden inkluderar också ett roligt familjespår runt parken. Normal vuxen antagning gäller. 11:00 till 15:00.