Article

Familjedag 2018

Familjedag 2018

På familiedagen, måndag 19 februari, kommer Calgary Transit att tillhandahålla en söndagsnivå. Du kan kolla scheman sidan för att ta reda på när din buss är igång. Regelbundna priser kommer att gälla vid Calgary Zoo, TELUS Spark and Heritage Park.

Åka och åka på Calgarys kullar är ett spännande sätt att njuta av vintern och dra nytta av snön.

Längdskidåkning och snöskor

Längdskidåkning och snöskor i Calgary är ett utmärkt sätt att bli aktiv och njuta av skönheten i våra snötäckta landskap. på semester måndag vid följande City-anläggningar:

Bob Bahan Aquatic Fitness Center

Canyon Meadows Aquatic Fitness Center

Inglewood Aquatic Center Killarney Aquatic Recreation Center

Killarney Aquatic Recreation Center

Shouldice Aquatic Center

Thornhill Aquatic Recreation Center

Fira det kinesiska nyåret på Calgarys kinesiska kulturcenter 2018 Kinesiska Lunar New Year Festival, Core Chinese New Year Celebration eller delta i olika evenemang över hela staden.

Bow Habitat Station är värd en Familj FISHtival där familjer är inbjudna att steka en marshmallow, vandra genom parken på snöskor, träna sina fiskidentifieringskunskaper, knyta en fluga och så mycket mer.

Heritage Park Family Quest är tillbaka på Gasoline Alley Museum för en familiedag helg fylld med temat roligt och äventyr, interaktiva skärmar och utmanande spel och aktiviteter.

Studio Bell är värd en dag med familjen roligt den 19 februari, med scratch DJ extraordinaire Kid Koala som utför en till Draw To set tillsammans med så mycket mer.

Fort Calgary är värd Winterfest med familjevänliga aktiviteter, inklusive berättelser som berättas av en Blackfoot kunskapshållare, en visning av Alexander och den hemska, hemska, ingen bra, mycket dålig dag, spel och hantverk och Mountie Uniform försök på session med RCMP Veterinärer. Kostnaden för evenemanget är tillträde till museet.

Kolla in olika evenemang för gemenskapshändelser för fler händelser som händer i och runt vår stad under familjen daghelgen.