Article

Familjehändelser för oktober halvår och Halloween

Familjehändelser för oktober halvår och Halloween

Twycross Zoos ghosttåg är tillbaka efter populär efterfrågan i oktober i halv sikt (lördag 24 oktober till lördag 31 oktober). Ghosts, gremlins och ghouls kommer att ha jakt på tåget och skrämma passagerarna när de reser genom mitten av Zoo .

Titta på meerkatterna, bat eared rävarna, leoparderna och odterna njuter av deras anrikning på ett ovanligt sätt. Djuren kommer att odla för de skumma crawliesna som har blivit dolda i den ljusa orange jackan o lyktor.

Det här är roligt att titta på, med mycket spänning för djuren som tycker om att fånga de skumma crawliesna och andra grymma godsaker som är gömda inuti.

Kom också och gå med i häxan och trollkatten som gör aktiviteter i Zoo Center från torsdag 29 oktober till lördag 31 oktober. Skär ut fladdermöss, råttor och spindlar och dekorera din Halloween hatt som du kan ta hem.

26 oktober till 31 oktober Cadbury World Half term kom och bli med oss ​​för spöklikt Halloween kul

Klä på dig med ditt trick eller festkläder och gå in i vår snygga klänningstävling (två vinnare varje dag tillkännages kl 13.00 och 15.00) Halloween underhållare.

Halloween hantverk verkstäder och spöklika historier i tältet. Ghoulisht tema mat i Caf Cadbury. Speciella handgjorda nyheter tillgängliga för att köpa i världens största Cadbury Shop.

Priser: Vuxna 13.45, Barn 10.10 (4 15 år), Under 4 år GRATIS, Senior Citizen and Students 10.30. Telefon: 0845 450 3599

Var spooked denna Halloween med vårt roliga spår för barn. Hitta alla ledtrådar för att få din ghoulish-behandling. På sommaren är skogsleden runt Witley Court ett förtrollande ställe att leka och utforska, men i oktober halv sikt kommer längre skuggor och fallande löv att förvandla området till Whispering Woods.

10:00 5:00. Priser: Vuxen 5,80, Koncession 4,90, Barn 2,90, Familj 14,50, Medlemmar Gratis

Lördag den 31 oktober Croome Park Spooky Spirits

Lär dig mer om spökliknande sprit från hela världen med ett familjespår, skrämmande hantverk, berättare, ansiktsmålningsmusik. Klockan 11.00

Priser: Per artikel 2 per spår, inkl pris.

Besök Ragley under Halloween Halv Termin för att se huset fullt av spöklika dekorationer, Halloween Treasure Hunt, Face Painting, Storytelling och Pumpkin Carving samt alla vanliga attraktioner.

Plus den 31 oktober och den 1 november möter djurkvinnan och hennes skrymmande varelser, inklusive ormar och spindlar!

Normala antagningspriser gäller. Vuxen 8,50, Barn (5 16) 5, Seniorer 7, Familj (2a + 3c) 27. Alla aktiviteter ingår i antagningspriset förutom pumpa carving som kommer att medföra en liten avgift.

Söndag 27 oktober fredag ​​30 oktober Worcestershire County Museum, Hartlebury Castle hösten skatter

Kul för hela familjen säsongsbetonade hantverksaktiviteter som leder till Halloween, inklusive pumpa carving! För ytterligare detaljer telefon: 01299 250 416.

Avoncroft Museum, Bromsgrove Halvtidshändelser

Tisdag, 27 oktober Söndag, 1 november Halvtidsanställning Roligt The Big Draw!

Ta ett slag på den typ av ritning som alla kan göra; släpp ut din inre kreativitet genom att ha en klotter! 10.30-17.00. Normal Inträdespriser. Medlemmar Gratis.

Fredag, 30 oktober och lördag 31 oktober Halloween Trick or Treat

Boka nu för vår någonsin populära Halloween Trick eller Treat-händelse! Spöklik kul runt museet i mörkret, med sötsaker och skrämmer för alla. Klä upp, och ta med en fackla!

Advance bokning nödvändigt; Glöm inte på en spektakulärt spöklik, kuslig kväll!

Priser: Vuxna 3, Barn 6.

Bredt ansedda för att vara en av de mest hemsökta byggnaderna i landet, öppnar kommandot i Worcester sina knäckiga dörrar i oktober för en speciell Ghost Festival.

Under oktober kommer det att finnas en hel del spöklika aktiviteter, inklusive en mycket speciell besökarturné med en skillnad.

Kombinera den fascinerande turbulenta historien i 1200-talets byggnad med ett urval anekdoter av verkliga paranormala upplevelser från personalen och besökare av The Commandery genom åren, kommer besökarna att få en ovanlig inblick i denna historiska byggnad.

Öppettider 10:00 17:00 (måndag till lördag), 13:30 17:00 (söndag). Priser: Vuxna 5,40, Barn (5 16) 2,30, under 5 ‘s GRATIS.