Pleasant

Kommande kanadensiska helgdagar kan påverka broar

Kommande kanadensiska helgdagar kan påverka broar

 Planera framåt Kontrollera gränsventider med hjälp av CanBorder App och kryss i den minst upptagna porten i posten i området. Historiskt sett resulterar semestern i högre än normala volymer; Planera din uppgift under icke högtider, till Viktminskning Tabletter exempel tidigt på morgonen. Måndagen på semester långhelger tenderar att vara mest trafikerade, planera runt den.

Använd NEXUS Medlemmar kan korsa snabbare genom att använda Kanada-bundna NEXUS-banor vid Queenston Lewiston Bridge och vid Whirlpool Bridge, den enda dedikerade NEXUS-korsningen.

Var beredd Ha korrekt identifiering för dig och alla i fordonet, inklusive barn, redo att presentera till gränstjänstemannen. Accepterbara former av identifiering för inträde i Kanada inkluderar pass, ett NEXUS-kort och en förbättrad körkort. Om du reser med barn som du antingen har eller dela vårdnad om, har du kopior av alla relevanta juridiska handlingar, såsom förvaringsrättigheter , på hand.

Förklara Rapportera alla inköp, förvärv och / eller gåvor som mottas vid återvändande till Kanada hänvisar till Jag förklarar på CBSA: s webbplats för mer information om dina personliga undantag, inklusive alkohol eller tobak. Håll dina kvitton tillgängliga, inklusive hotellkvitton, för att verifiera längden på din vistelse utanför Kanada.

Känna fordonets innehåll Se CBSA: s webbplats för information om skjutvapen och andra begränsade och förbjudna varor. Underlåtenhet att deklarera vapen eller skjutvapen i din besittning kan leda till påföljder, inklusive anfallsåtgärder och Gå Ner I Vikt Snabbt åtal.

Om du reser med husdjur, vet du att hundar och katter som är tre månader eller äldre behöver giltiga signerade och daterade intyg från en veterinär som verifierar vaccinationer mot rabies. Dessa gäller vanligen i 1 3 år. Servicehundar är undantagna när de åtföljs av sina ägare.

Om du camping i Kanada eller återvänder från en camping resa, se till att alla campingutrustning, fritidsutrustning och Gå Ner I Vikt På En Vecka förnödenheter är rena och fria från skadedjur och jord. Ved kan inte komma in i landet eftersom det kan införa invasiva arter och sprida sjukdom till Canadas träd. Campare bör köpa ved på plats, bränna ved på plats och lämna all oanvänd eld på plats. Se CBSA: s webbplats för information på andra begränsade och förbjudna varor.